Ce salarii au, de fapt, casierele din magazinele de lux Gucci

Daria Petrescu 04.11.2021, 19:28
Ce salarii au, de fapt, casierele din magazinele de lux Gucci

Compania Gucci este prezentă și în România din martie 2009, în magazinul multibrand Mengotti din București. În 2011, s-a deschis primul magazine Gucci, situate pe Calea Victoriei. Aici se găsește îmbrăcăminte, încălţăminte, poşete, bijuterii, accesorii, precum şi o colecţie pentru copii. Pentru cei care vor să lucreze ca și casier în magazinele de lux, trebuie să știe că salariul este destul de atrăgător, chiar dacă responsabilitatea este una mai mare. Ce salarii au, de fapt, casierele din magazinele de lux Gucci

Ce salarii au, de fapt, casierele din magazinele de lux Gucci

Magazinul de lux, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, comercializează îmbrăcăminte, încălţăminte, poşete, bijuterii, accesorii, precum şi o colecţie pentru copii. Acesta a fost deschis în anul 2011. Ce salarii au, de fapt, casierele din magazinele de lux Gucci. Echipa cae lucrează pentru această companie este aleasă pe sprânceană și cei care vor să lucreze în astfel de magazine, trebuie să îndeplinească anumite condiții.

Ei bine, ca și casieră în magazinele de lux Gucci, poți câștiga 14 dolari pe oră, ceea ce înseamnă 2240 pe lună. Venitul lunar într-un astfel de magazine este unul atrăgător pentru oricine. Cu toate astea, trebuie să știi că pentru a intra într-o astfel de echipă, trebuie să îndeplinești anumite condiții, iar sarcinile angajatului sunt bine puse la punct, însă de la început.

Avantajos este faptul că poți fi plătit pep e fiecare oră lucrată, cee ace înseamnă că mai multe ore lucrate pe lună îți poate aduce un venit atragător.

Casa Gucci a fost înfiinţată de Guccio Gucci, care a deschis un atelier de pielărie în 1904, transformat ulterior de fiul acestuia, Aldo, într-o multinaţională, cu magazine în toată lumea.

Despre Gucci

În prezent, casa Gucci aparţine Gucci Group, deţinut de trustul francez Pinault-Printemps-Redoute (PPR). În 2008, Gucci Group a generat venituri de 2,4 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit Business Week, şi s-a clasat pe poziţia a 45-a în clasamentul primelor 100 de branduri din lume.

Gucci este o companie italiană care produce și comercializează produse de lux. Istoria brandului a început în 1904, atunci când patriarhul familiei, Guccio Gucci, a deschis un atelier de pielărie.

Afacerea a început să ia avânt în 1921, considerat anul oficial de fondare a companiei. Fiul lui Guccio, Aldo, este cel care a transformat atelierul într-o companie multinațională, cu magazine în toată lumea, după moartea tatălui său, în 1953. Din anul 1998, casa Gucci aparține grupului Gucci Group, deținut de trustul francez PPR (Pinault-Printemps-Redoute).

Vedete care se îmbracă de la Gucci

Majoritatea brandurilor celebre de haine de lux au luat naștere în Europa, în special în Franța, Italia și Marea Britanie. Industria de îmbrăcăminte este una dintre cele mai vechi afaceri din lume.

În prezent, o mulțime de celebrități din întreaga lume se îmbrăcă în haine Gucci. Rihanna, Brad Pitt, Blake Lively, Rachel McAdams, Harry Styles, Kylie Jenner și Salma Hayek sunt doar câteva vedete care aleg acest brand pentru evenimentele cu covor roșu.

High fashion sau haute couture reprezintă obiecte de îmbrăcăminte realizate din țesături de calitate înaltă și cusute cu finețe de experți care sunt foarte atenți la detalii.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe