Ce s-ar întâmpla, de fapt, la studioul de înregistrări al lui Alex Velea. Informația a fost lansată de un fost apropiat al artistului

Ana Anitoiu 02.07.2021, 09:05

Un fost apropiat al lui Alex Velea a povestit ce s-ar întâmpla, de fapt, la studioul în care artistul își înregistrează melodiile. Declarația nu i-a picat deloc bine cântărețului care n-ar vrea ca fiii lui și ai Antoniei să afle așa ceva despre tatăl lor.

Surpriză pentru Alex Velea

Conform fostului apropiat al lui Alex Velea, la studioul de înregistrări al artistului s-ar petrece și lucruri aflate în afara legii. Mai exact, Fulgy sau Dan Manole pe numele său real, fiul cuplului Ioniță și Viorica de la Clejani, le-a cerut scuze cântărețului și partenerei sale, Antonia, pentru scandalul în care i-a implicat, dar nu s-a abținut de la o nouă declarație-bombă.

Fulgy a recunoscut că în opinia lui, Alex Velea și Antonia formează un cuplu deosebit pe care îl ia drept model. Mai mult, fiul Clejanilor a susținut că artistul nu a fost implicat în scandalul referitor la droguri, așa cum susținuse inițial. Ulterior, însă, tânărul în vârstă de 23 de ani a revenit cu o ce nu i-a picat bine cântărețului.

”Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei pentru că ne iubește o țară întreagă. Cu toate astea, fanii persoanelor publice sunt foarte confuze, mai cu seamă după noile mărturii”, a spus Fulgy, la emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Ce s-ar intampla, de fapt, la studioul de inregistrari al lui Alex Velea. Informatia a fost lansata de un fost apropiat al artistului
Fulgy

Ce s-ar întâmpla, de fapt, la studioul lui Alex Velea

În ciuda faptului că le-a cerut scuze lui Alex Velea și Antoniei, Fulgy a precizat că își susține afirmația conform căreia la studioul artistului s-au consumat substanțe interzise. Anterior, cântărețul a publicat pe Instagram un mesaj de susținere pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, care au fost ”forțați de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie”. El a precizat că nici nu vrea să-și imagineze ce este în sufletul unor părinți care ajuns să spună că toate greșelile fiului lor sunt ”o strategie de marketing”. ”Salvați-l pe Fulgy”, a mai scris el.

”Am avut afirmații către Alex Velea și mi se susțin în continuare pentru că în seara în care mi s-a luat permisul am venit de la studioul lui unde s-au confirmat substanțe interzise, restul scandalului a pornit din cauza presei pentru că a scos o piesă și presa a zis că pentru mine a fost. Alex Velea a recunoscut că nu pentru mine era. Eu fiind sub influența alcoolului și separat de certurile pe care le mai aveam am vorbit prost și am aruncat în stânga și dreapta cu vorbe, dar de la vorbe la fapte e cale lungă…”, a mai spus Fulgy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...