Ce s-a văzut pe cer după moartea Reginei Elisabeta. Detaliul observat la câteva minute deasupra Castelului Windsor

Ioana Bucur 08.09.2022, 23:22
Ce s-a văzut pe cer după moartea Reginei Elisabeta. Detaliul observat la câteva minute deasupra Castelului Windsor

Pentru o clipă, durerea englezilor a fost înlocuită cu uimire. Este incredibil ce s-a văzut pe cer după moartea Reginei Elisabeta. Detaliul a fost observat de oameni deasupra Castelului Windsor după doar câteva minute de la anunțul decesului monarhului.

Ce a apărut pe cer după moartea Reginei Elisabeta

Ziua de 8 septembrie 2022 va rămâne în istoria Marii Britanii. Astăzi, Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral din Scoția.

Palatul Buckingham a anunțat, joi după-amiază, că Regina se afla sub supravegherea strictă a medicilor, specialiștii fiind îngrijorați de starea acesteia de sănătate. Familia Regală s-a deplasat de urgență acolo, pentru a-i fi alături.

Nu a durat mult până când englezii primeau vestea de care se temeau. După o domnie ce a durat nu mai puțin de șapte decenii, Regina Elisabeta a II-a a murit. Este finalul unei ere pentru britanicii care în luna iunie a acestui an i-au celebrat Jubileul de Platină.

Oamenii au ieșit pe străzi, strângându-se în fața intrării la Palatul Windsor. Acolo, la aproape cinci minute după anunțul decesului celui mai longeviv monarh din istoria țării, o apariție incredibilă a fost văzută pe cer.

Cei prezenți au observat și au reușit să și fotografieze un curcubeu format deasupra Castelului Windsor.

Apariția unui curcubeu pe cer la scurt timp după moartea unei persoane are o simbolistică aparte, fiind considerat un semn că sufletul celui care și-a dat ultima suflare este împăcat. Unii spun că este un indiciu că acea persoană ar fi ajuns deja în Rai.

Ce s-a văzut pe cer după moartea Reginei Elisabeta. Detaliul observat la câteva minute deasupra Castelului Windsor

„Suntem devastați”

Palatul Buckingham nu a precizat ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a, însă în presa din Marea Britanie se spune că premierul țării, Liz Truss, ar fi fost informată de moartea Majestății Sale la ora locală 16:30.

„Suntem devastaţi. Marea Britanie a crescut şi înflorit datorită ei. A fost lidera a 57 de state din toată lumea. Suntem o naţiune strălucitoare datorită ei, a condus cu graţie şi deminitate. A fost iubită şi admirată în Marea Britanie şi în toată lumea. Devotamentul ei este un exemplu pentru noi toţi. A atins vieţile a milioane de oameni. Vom celebra viaţa ei strălucitoare. Lasă în urmă o moştenire fabuloasă.

Acum coroana trece la Majestatea Sa Charles III, Suntem alături de familia regală. Suntem acum într-o nouă eră. Dumnezeu să-l aibă în pază pe rege”, a spus Truss.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...