Ce s-a văzut la cea mai recentă apariție a soției lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pîrva nu are nicio reținere în public

Anca Manolica 21.09.2022, 11:47
Ce s-a văzut la cea mai recentă apariție a soției lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pîrva nu are nicio reținere în public

Lavinia Pârva profită de ultimele zile de vacanță și caută să petreacă cât mai mult timp alături de fiul ei. Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi alături de fiul său, într-un parc din București. Iată cum a ieșit în public frumoasa brunetă. Așa o mai vede doar soțul ei.

Lavinia Pârva s-a camuflat și a ieșit în parc

Frumoasa cântăreață își face timp, ori ce câte ori poate, pentru a îl petrece alături de micuțul ei. Este o micuță devotată și se bucură de timpul petrecut alături de fiul ei din plin. Recent, ea a mers cu băiețelul în parc, dar nu înainte de a se asigura că nu o poate recunoaște prea multă lume.

Însă ea a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro, așa cum rar ai șansa să o vezi. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a mers îmbrăcată cât mai lejer și a purtat o șapcă, încercând să să nu fie recunoscută de ochii curioși.

Dacă pe micile ecrane ne-am obișnuit să o vedem în ținute perfecte și cu machiaj deosebit, atunci când are puțin timp liber, preferă să se îmbrace simplu și comod. Cu părul prins în coadă, nemachiată și îmbrăcată într-un trening lejer și colanți (vezi foto AICI), Lavinia și-a însoțit fiul la locul de joacă pentru copii. Lavinia Pîrva a stat pe bancă și și-a supravegheat atent micuțul.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au ales să își țină copilul departe de lumina reflectoarelor

Cei doi artiști au împreună un băiețel pe nume Alexandru, dar au preferat să îl țină pe micuț departe de camerele de filmat pentru moment, preferând să îi respecte intimitatea. Aceștia au vorbit într-un interviu acordat în acest an despre cum este el, care sunt activitățile sale preferate și au spus de ce preferă să îi respecte viața privată.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru.

Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a spus Ștefan Bănică Jr., pentru Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...