Unde a dus-o Ștefan Bănică în vacanță pe Lavinia Pîrva. Sejurul a costat câteva mii de euro

Badea Violeta 04.08.2022, 07:47

Lavinia Pîrva se află într-o vacanță bine meritată de câteva zile. Frumoasa brunetă a plecat alături de partenerul ei de viață, Ștefan Bănică, iar aceștia se bucură de momente de relaxare în destinația de vis pe care au ales-o. Celebrul cântăreț nu s-a uitat la bani, atunci când a optat pentru acest sejur. Iată unde se află cei doi amorezi și cât a costat hotelul unde s-au cazat!

Câți bani a cheltuit Ștefan Bănică pe un sejur de lux

Ștefan Bănică este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Nu e niciun secret că acesta are o situație financiară destul de bună, așa că își permite să își ducă soția într-o vacanță de vis pe litoral.

Așadar, de curând, juratul de la X Factor a scos din buzunar o sumă impresionantă pentru a achita un sejur în Bulgaria. Cântărețul și soția sa se relaxează într-un resort ultra all inclusiv de cinci stele, devenit celebru printre vedetele de la noi.

Astfel, Ștefan Bănică a ales una dintre cele mai scumpe variante și a plătit o mică avere pentru a-și răsfăța partenera de viață, mai precis 5.800 de euro de euro.

Lavinia Pirva 5
Lavinia Pirva 5

Lavinia Pîrva, superbă în costum de baie

La cei 37 de ani ai săi, Lavinia Pîrva se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. În vacanța din Bulgaria, soția lui Ștefan Bănică s-a pozat fără rețineri într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoarea neagră. Imaginile cu artista au făcut furori în mediul online, unde toţi admiratorii i-au făcut complimente.

„Frumoasă femeie!???

Ești superbă ??????

Ce bine arăți!

Ești atât de frumoasă și arăți superb”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Lavinia Pîrva le-a primit după postarea ultimelor imagini cu ea.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de aproape un deceniu. Cei doi și-au unit destinele în secret în anul 2017. Fericitul eveniment a avut loc în Bulgaria.

În urmă cu aproximativ trei ani, artistul și soția sa au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. Ștefan Bănica mai are un fiu, pe Radu Ștefan, dar și o fiică, pe Violeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...