Ce s-a putut observa când Orlando Teodorovici, fostul ministru de finanțe, a intrat în direct la TV. Internetul a luat foc

Orlando Teodorovici, live la Antena 3 dintr-o cârciumă

Fostul ministru al finanțelor, Orlando Teodorovici, a intrat live pe Skype la Antena 3 ieri pentru a-și exprima punctul de vedre în privința măsurilor luate de guvernul Orban. Însă, oamenii au observat imediat un detaliu care i-a revoltat.

Orlando Teodorovici, live la Antena 3 dintr-o cârciumă

Câțiva jurnaliști de seamă și nu numai au observat că senatorul PSD nu se afla acasă în momentul intervenției de la Antena 3, ci într-o cârciumă. Oamenii sunt revoltați de nepăsarea de care dă dovadă Teodorovici, în contextul în care prin starea de urgență s-a cerut închiderea tuturor restaurantelor, barurilor și a cafenelelor, precum și rămânerea la domiciliu.

orlando teodorovici, fostul ministru de finante, carciuma, live, antena 3

Orlando Teodorovici, live la Antena 3 dintr-o cârciumă

Orlando Teodorovici a lansat un atac dur la adresa guvernului Orban în privința măsurilor adoptate. Fostul ministru susține că măsurile sunt doar niște vorbe, care nu dovedesc nimic.

„Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit. Mult trâmbițatele măsuri economice anunțate și aprobate în ordonanța adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism și, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri și pentru populație!!!

Ordonanța nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanții mediului de afaceri, ori nu au înțeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupați să-și facă selfie-uri…

P.S. Decretul președintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgență a lui Orban și a acestor așa-ziși ‘specialiști’ în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înțeleagă adevaratele nevoi și așteptări ale populației și ale mediului economic din România!”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Reamintim faptul că Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi, suspendarea activităţii de servire şi consum de produse alimentare şi produse alcoolice şi nealcoolice la restaurante, cafenele şi hoteluri. Restaurantele și barurile nu mai pot organiza activități care presupun rămânerea clienților în locații, însă pot livra la domiciliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI