EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat pe platoul de filmare Las Fierbinți la începutul serialului. Dezvăluirile lui Adrian Văncică. „N-am comentat nimic”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 10.03.2022, 18:24
Ce s-a întâmplat pe platoul de filmare Las Fierbinți la începutul serialului. Dezvăluirile lui Adrian Văncică. „N-am comentat nimic”. EXCLUSIV

Startul războiului din Ucraina și apropierea sa geografică ne-au făcut să uităm de multe dintre  bucuriile noastre de zi cu zi. Iar una dintre ele e întâlnirea cu serialul de televiziune preferat „Las Fierbinți”, de la PRO TV. Serial care la 1 martie a împlinit zece ani de când a pornit la drum.

Ce s-a întâmplat pe platoul de filmare Las Fierbinți la începutul serialului

Actorul Adrian Văncică, interpretul eroului Celentano din serialul „Las Fierbinți”, bețivul satului, spune că nu a avut nimic împotriva rolului repartizat. „Îmi amintesc o mare bucurie, atunci, la primele filmări, fiindcă jucam alături de oameni cunoscuți. Mulți, nu unul, doi! Nu am comentat nimic față de rolul primit. Nici nu aveam ce! Tot ce știam atunci, la acel moment, era faptul că ne strânsesem o echipă frumoasă. Iar asta pentru un actor e un lucru important. După mine, poate trece o carieră întreagă fără să ai parte de o echipă pe sufletul tău. Eu pot spune că am trăit deja așa ceva în cariera mea”, și-a început Adrian Văncică seria confesiunilor pe această temă pentru impact.ro.

El spune că-și amintește bine că toată lumea avea emoții. „Exista o atmosferă în care toată lumea credea. Cu mari emoții, mai pentru fiecare. Însă trebuie să recunosc că nu am luat niciodată în calcul faptul că vom rezista zece ani. În meseria asta te bucuri de orice perioadă de timp a rolului tău. Puteam să ne oprim cu acest serial după un singur sezon. Sau după doi sau trei ani. Iată de ce spun că am avut și noroc! Noroc, fiindcă serialul a prins foarte tare! Al doilea lucru pe care vi-l spun e că în primii ani era mai tare ca Văncică. Până s-a prins lumea cum mă cheamă m-a strigat o vreme . Nu mai e cazul și acum, fiindcă toată lumea știe că sunt Văncică. Dar în primii ani, situația era cu totul alta”, adaugă el.

Ce s-a intamplat pe platoul de filmare Las Fierbinti la inceputul serialului
Ce s-a intamplat pe platoul de filmare Las Fierbinti la inceputul serialului

„Războiul nu face casă bună cu nimic”

Adrian Văncică nu se ferește să spună nici astăzi, după zece ani de la primele filmări, că nu poate anticipa cât mai rezistă serialul: „Prefer să nu fac supoziții pe tema asta. Dacă nu am luat niciodată în calcul că vom rezista zece ani, nu sunt în măsură să vă spun nici cât va mai dura”.

Pe de altă parte, nu-și amintește cu exactitate nici anul în care a început să se numere printre scenariștii serialului atât de îndrăgit: „Nu știu când am început, sincer vă spun. Să fie poate cinci ani. Am încercat să aduc în el diverse subiecte din realitate. M-ați întrebat dacă povestea războiului din Ucraina se va regăsi, așa cum s-a întâmplat, spre exemplu, cu raportarea la pandemia recentă. Nu cred! Povestea e prea recentă și războiul nu face casă bună cu nimic. Nu poți râde de războaie și de morți. Poate, cine știe, mai încolo, peste ceva ani…”.

Despre o eventuală revenire pe scena unui teatru bucureștean

În ceea ce privește o eventuală revenire pe scena unui teatru bucureștean, Adrian Văncică pare destul de sceptic. „Am avut propuneri să mă duc într-o parte sau alta, după ce am plecat de la . Însă nu am simțit că trebuie să fac pasul acesta. Pentru mine e important și ca eu să simt asta. Nu sunt genul de actor care aleargă după roluri. Și nici actorul care dacă nu a jucat sau până la o anumită vârstă, simte că fierbe! Nici pomeneală! Deși am auzit de nenumărate ori în facultate sau de la diverși colegi că scena e sfântă, iar lemnul sacru, eu pot spune doar că sunt un pic diferit!”, a conchis același Adrian Văncică.

Urmăriți Impact.ro și pe