Ce s-a întâmplat între Andreea Bălan și Tiberiu Argint acum. Toată lumea a putut să vadă, au curs sute de reacții

Cristian Cojocaru 25.02.2021, 18:40
Ce s-a întâmplat între Andreea Bălan și Tiberiu Argint acum. Toată lumea a putut să vadă, au curs sute de reacții

Andreea Bălan a hotărât să își refacă viața alături de Tiberiu Argint, după ce a divorțat de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Deși fanii o acuzau pe Viviana Sposub că ea i-a despărțit, George Burcea a afirmat că lucrurile între ei se răciseră destul de tare.

Cum decurge relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan a hotărât să își refacă viața după divort, alături de Tiberiu Argint. Cântăreața se simte extrem de împlinită în brațele bărbatului și alături de cele două fetițe ale sale. Solista a mărturisit că se simte fericită alături de Tiberiu Argint și că se bucură la maxim de cele mai  importante momente din viața sa.

Tiberiu, la rândul său pare din ce în ce mai îndrăgostit de vedetă, astfel că acesta i-a pregătit Andreei Bălan o frumoasă surpriză în ziua de Dragobete. De bucurie, Andreea nu a ezitat să împărtășească pe rețelele de socializare cu fanii săi cadoul primit. Omul de afaceri a făcut un gest romantic și și-a surprins iubita cu un buchet de flori roz și frumos mirositoare. Cântăreața a fotografiat frumosul buchet de flori după care a postat imaginea în spațiul virtual. Alături de imagine, apare și un mesaj în care mărturisește că sărbătorește ”iubirea de Dragobete”.

„Azi sărbătoresc iubirea de Dragobete, această sărbătoare românească cu rădăcini în tradițiile dacice
La mulți ani dragilor!  Multă iubire și înțelepciune!  #dragobete #sărbatoareromânească #iubire”,   a fost mesajul Andreei Bălan.

Andreea Bălan se simte o femeie împlinită alături de Tiberiu Argint și cele două fetițe ale sale
Andreea Bălan se simte o femeie împlinită alături de Tiberiu Argint și cele două fetițe ale sale

Omul de afaceri i-a făcut o declarație de dragoste

Internauții au fost pe fază, astfel că ale lor comentarii au început să curgă la postarea făcută. Dintre acestea, oamenii au spus: „ Superbi. Iubiți-vă mult chiar meriți prahoveanca mea.”,   „Bine faci,suflețel!! mă bucur tare ,tare pentru tot ce este frumos în viața ta!!  Eu nu sărbătoresc că nu locuiesc în țară!! Pupici din depărtări”, sunt doar câteva dintre comentariile transmise de fani.

Tiberiu Argint, nu s-a putut abține și a dus romantismul la un alt nivel, făcându-i Andreei o declarație de dragoste în mod public.

„Sărbătorim când mă întorc  love ya (n.r – te iubesc)”  a scris omul de afaceri.

Andreea Bălan a apreciat întotdeauna un om care să îi fie alături, să o sprijine și să îi arate susținere.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine.”, a spus Andreea Bălan la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe