Ce s-a întâmplat în Loja Regală în timpul finalei masculine de la Wimbledon. Imaginile cu prințul George au devenit virale

Sorin Barbu 12.07.2022, 10:50
Ce s-a întâmplat în Loja Regală în timpul finalei masculine de la Wimbledon. Imaginile cu prințul George au devenit virale

Novak Djokovic l-a învins pe Nick Kyrgios în finala de la Wimbledon și a cucerit pentru a șaptea oară trofeul, dar dincolo de prestația celor doi doi, fanii au fost foarte atenți și la ce s-a întâmplat în Loja Regală. Acolo au fost prezenți Kate Middleton, prințul William și, supriză, fiul lor în vârstă de 8 ani, prințul George.

Prințul George s-a plâns că îi este cald, dar nu a avut voie să renunțe la sacou și cravată

Finala de la Wimbledon a fost câștigată de Novak Djokovic, după un meci spectaculos cu Nick Kyrgios, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6. Spectatorii au apreciat duelul celor doi, dar au tras cu ochiul și la ce se întâmpla în Loja Regală unde au fost prezenți Kate Middleton, prințul William și fiul lor, George. La fel și jurnaliștii. Așa am aflat că puștiul de opt ani s-a plâns că îi este foarte cald, au remarcat ziariștii de la revista People.

Nici nu-i de mirare dacă ținem cont că în timpul finalei au fost 29 de grade, iar copilul avea sacou și cravată. Și a rămas îmbrăcat așa pe toată durata evenimentului: codul vestimentar de la All England Club impune ca bărbații să poarte costum și cravată.

„Kate Middleton și Prințul William i-au surprins pe fanii de la Wimbledon când au decis să-l aducă pe copilul lor de 8 ani la finala masculină. La scurt timp după startul partidei, Prințul George i-a transmis tatălui său că îi este prea cald cu costum și cravată. Temperaturile au atins duminică 29 de grade la Londra.

Tânărul membru al familiei regale, care va împlini 9 ani pe 22 iulie, a fost surprins în timp ce se ștergea pe frunte în mai multe rânduri. La un moment dat, a fost șters și de mama sa”, a notat People.

Pentru prințul George ziua a fost tare lungă. Părinții lui au participat la mai multe festivități chiar și înaintea finalei și s-a văzut că puștiul nu se simte deloc confortabil. Ziua s-a terminat după o întâlnire privată cu câștigătorul turneului, sârbul Novak Djokovic.

Jurnaliștii au amintit că prințul William a apărut prima dată la Wimbledon în 1991. A fost alături de mama lui, prințesa Diana. Și el a fost nevoit să poarte costum și cravată.

Urmăriți Impact.ro și pe