Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol în intimitatea locuinței lor. Detaliul care a stârnit curiozitatea fanilor

Badea Violeta 03.09.2021, 10:52

Smiley și Gina Pistol au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. De-a lungul timpului, cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor și rareori au fost surprinși în ipostaze romantice, dar de la o vreme artistul se arată generos cu imagini în care apare alături de Gina Pistol.  Cei doi apar într-un moment extrem de tandru, dar fanii au remarcat un detaliu.

Gina Pistol și Smiley, imagini inedite

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale momentului. La începuturile relației lor, cei doi au încercat să fie extrem de discreți și își ascundeau sentimentele de ochii curioșilor. Abia după trei ani, cele două vedete au recunoscut că sunt împreună.

La vremea respectivă, presa a lansat anumite zvonuri că cei doi ar forma un cuplu, dar informațiile nu au fost confirmate de niciunul dintre cei doi. Între timp, relația lor a fost făcută publică și din iubirea lor a rezultat și un copil.

Cele două vedete se bucură de tot ceea ce au construit împreună și nu se mai feresc de ochii lumii. Mai mult decât atât, cântărețul și-a surprins fanii cu câteva imagini din intimitatea casei lor. Cei doi apar îmbrăcați lejer, relaxați și îmbrățișați. Însă, urmăritorii au observat un detaliu și au reacționat imediat.

Smiley si Gina Pistol
Smiley si Gina Pistol

Ce detaliu au remarcat fanii

Smiley și Gina Pistol dau senzația că au o viață perfectă. Cei doi au cariere de succes, ea fiind o cunoscută prezentatoare TV, iar el un solist de succes, un compozitor și producător. În plus, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când a apărut pe lume fructul iubirii lor, o fetiță.

Smiley și Gina Pistol nu se mai feresc de ochii curioșilor și au început să se afișeze în momente tandre. Cântărețul a publicat o imagine pe contul său de Facebook, iar cei doi le arată lumii iubirea și-o poartă reciproc. Totuși, fanii au remarcat un detaliu. Toți urmăritorii se întreabă unde este fetița lor, Josephine.

„Cred că cea mică a fost fotograful.”

„Cine a făcut poza? Fetița?”

„Unde este cea micî? La bunici?”

„Eu cred ca lipsește cineva important din poză”

„Atâtea comentarii cu unde e fetița? Fetița va făcut poze? Că nu știu ce. Nu este obligată să o posteze pe internet. Dacă nu are fetița în poza, gata disperați. Fetița doarme și au găsit un moment de liniște pentru ei sau poate este cu bunica … la momentul potrivit o veți vedea și pe fetită. Momentan este mică și se bucură de ea în liniște..!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Smiley de la fani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...