Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Catinca Roman după ce mama ei s-a recăsătorit. ”Se făceau diferențe între mine și Oana”

Badea Violeta 29.09.2021, 09:12
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Catinca Roman după ce mama ei s-a recăsătorit. ”Se făceau diferențe între mine și Oana”

Catinca Roman a dat totul din casă și a oferit detalii cutremurătoare din copilăria sa. Vedeta și deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante în emisiunea „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe Youtube. Iată drama prin care a trecut fiica vitregă a lui Petre Roman.

Catinca Roman, drama prin care a trecut în copilărie

Catinca Roman, în vârstă de 54 de ani, nu a avut o copilărie fericită. Sora vitregă a Oanei Roman a povestit în cadrul emisiunii „În Oglindă” prin ce încercări a trecut de-a lungul timpului.

Designerul a devenit fiica vitregă a lui Petre Roman la vârsta de doar șase ani. Aceasta a mărturisit că a avut o relație bună cu fostul premier, dar a simțit că Oana primea mai multă atenție din partea părinților săi. Catinca a dezvăluit că s-a simțit de multe ori un copil abandonat.

 „Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor.

Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman.

Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a spus Catinca Roman.

Catinca Roman
Catinca Roman

„S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana”

În cadrul aceluiași interviu, Catinca Roman a dezvăluit că nu s-a înțeles bine nici cu sora ei, Oana. Între cele două există o diferență de vârstă de nouă ani.

„S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență.

Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai adăugat Catinca.

Catinca Roman, victima abuzului psihologic

Catinca Roman a vorbit și despre relațiile în care a fost implicată de-a lungul timpului. Fiica vitregă a lui Petre Roman a recunoscut că a alergat mereu după bărbați trofee și că unele dintre poveștile sale de iubire s-au terminat prost. De asemenea, designerul a mărturisit că a fost victima violenței domestice și a abuzului psihologic.

„Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil și pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare. E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o…

La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a spus Catinca Roman.