Ce s-a întâmplat cu șoferul care a tras cu microbuzul 6 sănii cu copii. Filmarea a fost surprinsă în Caraș Severin

Iancu Andreea, Ștefan Olteanu 06.02.2022, 16:24
Ce s-a întâmplat cu șoferul care a tras cu microbuzul 6 sănii cu copii. Filmarea a fost surprinsă în Caraș Severin

Tot mai multe acte de inconștiență sunt descoperite zilnic pe drumurile din România. După ce un tânăr și-a pierdut viața, iar prietenele sale au fost grav rănite în urma unei sesiuni de săniuș periculos, o filmare cu un microbuz care trage 6 sănii cu copii șochează din nou. Oamenii legii din Caraș Severin, acolo unde a fost surprinsă filmarea, au acționat.

Ce a pățit șoferul care a tras microbuzul cu 6 sănii cu copii

Noi imagini apărute în spațiul public dezvăluie actele de inconștiență ale unora dintre șoferii din România. Conducătorul unui microbuz a fost filmat în timp ce trăgea mai multe sănii cu copii, în încercarea de a-i distra pe cei mici, care se bucurau de zăpadă. Bărbatul nu a ținut însă cont de faptul că îi punea pe minori în pericol prin gestul său, mai cu seamă după ce un caz similar s-a încheiat cu o tragedie.

Imaginile filmate pe un drum mai puțin circulat din România au ajuns și de această dată în atenția polițiștilor. Șoferul microbuzului, despre care s-a aflat ulterior că este înmatriculat în județul Hunedoara, a decis să le ofere micuților câteva momente de distracție și a legat de mașina sa șase sănii, pe care se aflau mai mulți copii și adolescenți. Aceștia au fost filmați în timp ce erau trași cu sania de către microbuz, pe un drum plin de zăpadă și denivelări.

Oamenii legii au decis amendarea bărbatului

Filmarea care dezvăluie actele total interzise au ajuns pe masa polițiștilor, care au descoperit cine este șoferul microbuzului. Bărbatul are 34 de ani și locuiește în județul Hunedoara. În urma verificărilor făcute, oamenii legii au stabilit ca șoferul microbuzului care trăgea cele șase sănii cu copii să fie amendat. Sancțiunea pe care o riscă conducătorul auto se situează între 870 și 1.160 de lei. Deocamdată, acesta urmează să fie chemat la Poliție pentru a explica faptele sale.

Distracția s-a transformat în tragedie pentru tinerii din Satu Mare

Din păcate, un incident asemănător s-a transformat într-o tragedie pentru familiile unor tineri care au crezut că se vor distra pe cinste, trași fiind cu mașina pe zăpadă. Trei tineri, un bărbat și două femei, au decis să se bucure de un traseu inedit, cu sania trasă de un autoturism, pe drumul forestier din Negrești Oaș, județul Satu Mare.

Ce a pățit șoferul care a tras cu microbuzul 6 sănii cu copii
Tinerii s-au izbit violent de copacii de pe marginea drumului
foto – https://presasm.ro/

Însă momentele de distracție au fost curmate de o tragedie. În timpul mersului, colacul cu care se dădeau pe zăpadă a intrat în balans și a ajuns pe marginea drumului, iar tinerii s-au izbit violent de copaci. Bărbatul a murit pe loc, în timp ce ambele tinere au ajuns în stare gravă la spital. Una dintre ele a intrat în comă profundă și ulterior a decedat, în timp ce cealaltă a suferit o fractură de picior și contuzie de coloană.

Șoferul care conducea mașina a fost testat cu aparatul etilotest, care a dezvăluit o alcoolemie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, nefiind vorba despre un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier. Cu toate acestea, polițiștii continuă să cerceteze cazul sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...