EXCLUSIV

Raluca Bădulescu, despre secretul siluetei sale, după operaţie. La ce nu a putut să renunţe niciodată jurata de la „Bravo, ai stil” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 19.10.2021, 15:23

Raluca Bădulescu, veterană la masa juraților emisiunii-concurs ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), a reușit performanța de a slăbi, după operația de micșorare a stomacului, în jur de 70 de kilograme. Ea ne-a dezvăluit, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro, secretul căsniciei de 15 ani, dar ne-a vorbit și despre fiul ei, despre relația cu primul soț, fotomodelul Vali Pungă, dar și despre prietenia pe viață cu designerul Cătălin Botezatu.

Arăți impecabil, felicitări, ai o siluetă de invidiat! Ți-a fost însă vreodată atât de poftă să mănânci ceea ce îți place, dar ți-ar afecta talia, încât pur și simplu să nu poți adormi?

Mulțumesc foarte mult pentru compliment, chestiunea cu silueta este o luptă în continuă desfășurare pentru că nu mi-a fost ușor niciodată să păstrez un număr constant de kilograme și pentru că sunt o gurmandă căreia îi plac la nebunie dulciurile.

Nu am reușit niciodată să mă abțin de la dulce. Nu am adormit niciodată cu gândul la cartofi prăjiți sau la alte plăceri culinare, pentru că atunci când mi-am dorit să gust ceva, am făcut-o fară rețineri.

Raluca Badulescu cu cei doi soti si fiul ei
Raluca Badulescu cu cei doi soti si fiul ei

Admiratoarele te întreabă cât e ambiție și cât a fost ajutorul doctorului, ca să porți acum cele mai mici numere la haine…

În mod cert, cel mai mare aport în transformarea mea este operația de gastric sleeve; indiferent de câtă ambiție aș fi avut, de cât m-aș fi luptat cu kilogramele, nu aș fi reușit să ajung la aceste rezultate de astăzi. Nu am renunțat la vechiul stil de viață, asta este o chestiune foarte importantă de specificat; cei care recurg la această operație nu renunță la vreun stil de viață, ci pur și simplu se adaptează la noile direcții ale organismului; îți permite să îți faci poftele, dar cu măsură, care este data chirurgical prin această operație de gastric sleeve.

Ce anume te-a determinat să apelezi la operație, acum câțiva ani? Crezi că un bărbat ar iubi mai mult o femeie mai slabă, decât una mai plinuță? Soțul tău te știe în ambele ipostaze. Simți că acum te place mai mult?

În general, societatea judecă după aparențe, fară să țină cont de alte chestiuni. Soțul meu, familia mea și prietenii mei mă iubesc, la 53 de kg, cum m-au iubit și când aveam peste 100 de kilograme. Fericirea nu stă în numărul de kilograme, contează ceea ce transmiți tu, ca persoană, cum te comporți și multe alte lucruri…

Ești foarte bună prietenă cu Cătălin Botezatu. Te-ai trezi pentru el la ora 3 dimineața, dacă ar avea nevoie de tine, de ajutorul tău? Ce mai înseamnă prietenia, la vreme de pandemie?

Sunt mai mult decât prietenă cu Cătălin Botezatu, este familia mea, este nașul copilului meu, pentru el aș merge până la sfârșitul lumii și înapoi; așa cum el a făcut pentru mine lucuri importante de miliarde de ori, la fel aș face și eu pentru el.

Ai avut mereu unghiile lungi, poate cele mai lungi din show-biz. Cum reușești să speli vasele, de pildă?

Nu spăl vase, nu fac curățenie, nu gătesc, am angajat o femeie care ne ajută, dar, dacă ar fi nevoie să fac toate aceste activități, să știți că aș reuși să le duc la îndeplinire destul ușor, chiar și cu aceste unghii. Eu îmi pun astfel de unghii de mai bine de 19 ani, dacă aș renunța la ele e ca și cum nu aș mai avea degete.

Dacă ar fi să vinzi colecția de peruci, câți bani ai obține? De unde sunt cumpărate, care e cea mai scumpă, dar cea mai ieftină?

Nu aș vinde niciodată colecția mea de peruci pentru că le iubesc foarte mult și consider că fac parte din mine. Majoritatea sunt cumpărate de la Sungate Studio, am altele aduse special din America, însă majoritatea provin din Moscova. Am peruci care costă 600 de lei, iar cea mai scumpă se ridică la câteva mii de euro.

Cu fostul soț, Vali Pungă, ai rămas în relații armonioase. Cum a fost de fapt căsnicia voastră și de ce s-a ajuns, totuși, la final?

Sunt în relații extraordinare cu fostul soț, face și el parte din familia noastră mare. Ne-am înțeles foarte bine, nu am avut certuri. Motivele despărții noastre au fost de date de faptul că el voia să își urmeze cariera în modelling, în străinătate, iar eu la vremea respectivă nu eram pregătită să fac pasul ăsta…

Ai împlinit 15 ani de dragoste cu actualul soț, Florin. Cât de greu e să fii soție?  Care e secretul relației?

Da, am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de viață cu Florin. Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt.

Ce mai face fiul tău, care e frumușel-foc? Ce profesie își dorește și la ce îți seamănă?

Este un soare! Suntem foarte mândri de el, are rezultate excepționale la școală. În general, este foarte atent la cei din jur. La ceea ce se întâmplă cu el. În același timp, este un prieten bun și se distrează ca orice tânăr de vârsta lui. Orice profesie va dori să facă, eu îl voi susține. Important este să fie fericit și împlinit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...