Ce s-a întâmplat cu Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan şi Reghecampf. Femeia, schimbată total. Foto

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 23.06.2021, 16:15

În urmă cu mulți ani, familia Prodan-Reghecampf își dezvăluia viața în cadrul unui reality-show difuzat de Euforia TV, actualul Happy Channel. Cu această ocazie, fanii au putut să o descopere și pe bona pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o angajaseră pentru a-i ajuta în casă. După ce aceasta devenise celebră alături de faimosul cuplu, Nuți a dispărut din peisaj, mulți dintre cei care o îndrăgiseră pe simpatica brunetă întrebându-se ce s-a întâmplat cu aceasta.

Ce s-a întâmplat cu Nuți, bona celebră din familia Anamariei Prodan și a lui Reghecampf

Elena Fulgeanu a devenit cunoscută drept Nuți, după ce ani de zile a reprezentat unul dintre membrii importanți ai familiei pe care Anamaria Prodan o formează alături de Laurențiu Reghecampf. În cadrul reality-show-ului despre viața cuplului, Nuți era unul dintre personajele principale, fiind mâna dreaptă a impresarei în treburile zilnice. Bruneta se bucura de o viață visată de mulți. Cu un loc de muncă foarte bine plătit, notorietate, dar și un partener cu care împărțea o parte dintre treburile casei, în persoana lui Victor, șoferul șefei sale, Nuți se putea considera norocoasă.

Chiar și așa, femeia a dispărut la un moment dat din lumina reflectoarelor, după încheierea proiectului de televiziune, însă și-a luat adio și de la casa familiei în care își petrecea cel mai mult timp din zi. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Nuți, unele surse susținând că fosta angajată a Anamariei Prodan s-a mutat din România împreună cu iubitul său, renunțând pentru o perioadă la locul de muncă din casa celor două vedete.

Ce s-a întâmplat cu Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan și Reghecampf
Nuți, celebra bonă a familiei Prodan-Reghecampf

Fosta bonă trăiește în prezent în Dubai

Deși a renunțat pentru o perioadă la postul de bonă în familia Anamariei Prodan Reghecampf, Nuți nu a putut să o lase la greu pe fosta sa șefă. Astfel, în prezent, angajata locuiește în Abu Dhabi împreună cu Bebe și Luca, cei doi copii ai impresarei, în casa familiei Prodan-Reghecampf, unde și-a reluat activitățile de ajutor în gospodărie. Totuși, de remarcat este faptul că bruneta este înfloritoare, afișând o siluetă de invidiat și o stare de spirit mai bună ca oricând.

Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stă Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai. Stau liniștită. Din casa mea, cobor la mall. Orice am nevoie cobor la mall. Reghe antrenează în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală, spunea Anamaria Prodan Reghecampf în cadrul unui interviu mai vechi, pentru revista VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...