Anamaria Prodan, poziţie fermă în legătură cu amanta pe care Reghecampf ar avea-o. Ce are de gând să facă impresara: „O voi găsi”

Iancu Andreea, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 14:08
Anamaria Prodan, poziţie fermă în legătură cu amanta pe care Reghecampf ar avea-o. Ce are de gând să facă impresara: „O voi găsi”

Un adevărat scandal a izbucnit în lumea mondenă din România după anunțul conform căruia Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să divorțeze. Cuplu, care formează o familie de mai bine de 15 ani, era considerat până de curând unul dintre cele mai solide din showbiz-ul autohton. Totuși, se pare că între cei doi soți ar fi apărut mai multe tensiuni, una dintre ele fiind aceea a apariției unei posibile amante a antrenorului. Deși neagă divorțul, Anamaria Prodan a adoptat o poziție fermă în legătură cu amanta pe care Reghecampf ar avea-o. Impresara a dezvăluit ce are de gând să facă.

Ce are de gând să facă Anamaria Prodan în legătură cu amanta pe care Reghecampf ar avea-o

Mărul discordiei dintre Anamaria Prodan și Reghe pare să fie o femeie, în ciuda faptului că celebra impresară neagă zvonurile legate de divorț, dar și pe cele legate de presupusa amantă a antrenorului. Deși susține că între ea și soțul său nu poate fi vorba despre despărțire, cei doi fiind uniți de sentimente puternice, impresara pare destul de înverșunată la adresa posibilei femei care ar fi intervenit în mariajul său. Anamaria susține că, în cazul în care există o amantă, aceasta o va căuta și o va găsi în orice loc din lume.

Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi, a spus Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.

Ce are de gând să facă Anamaria Prodan în legătură cu amanta pe care Reghecampf ar avea-o
Anamaria și Reghe formează un cuplu de peste 15 ani

Mesajul Anamariei Prodan după ce s-a spus că ar fi amenințat-o pe presupusa amantă a soțului său

După ce întregul showbiz a explodat în urma veștii că soții Prodan-Reghecampf ar putea divorța, impresara a transmis recent un mesaj prin care încearcă să facă lumină cu privire la situația din mariajul său. Anamaria susține că nu poate fi vorba despre divorț între ea și soțul său, precum și nici despre o amantă în cazul partenerului ei de viață. Vedeta s-a arătat extrem de dură în privința bărbaților și femeilor care aleg să se bucure de idile interzise, adresând cuvinte extrem de acide la adresa acestora. Mesajul postat de impresară pe contul său de Instagram încearcă să liniștească atmosfera în cazul presupusului divorț dintre ea și Reghecampf.

Domnilor jurnaliști ma distrez rău cu articolele voastre ???pai la cum ma Cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi ??? Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși in aer dar uit sa va prind ???. Glumesc normal ? 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE? REGHE? PAI MAI PRIETENI! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGĂ UNDE SUNT AZI! E FIRESC SA NU INTEGETI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SA GREȘEȘTI! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER.

Amanta? Pt ce? Sa ne facă Curatenie prin baie? Mai mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic. Sunt mici fara oua fara personalitate fara coloana vertebrală Fara putere. Sunt gâște! Intii fa ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cașcavalul ?și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel ? deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai ca s așa de retarzi ca termina distruși de astfel de arătări isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor… și când se termina bănuțul Saracia le da un mare bocanc in funduleț. Și rămân in Șanț, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...