Ce s-a întâmplat cu maşina unui şofer din Cluj care a vrut să „coboare” scările unui pod. Imagini virale

Badea Violeta 04.04.2022, 17:24

Un șofer din Cluj a dat dovadă de un teribilism care se putea lăsa cu consecințe tragice. Bărbatul a dorit să testeze capacitățile bolidului său de lux, așa că noaptea trecută a încercat să coboare scările unui pod din oraş cu autorismul. Cascadoria sa a eșuat, iar mașina a fost găsită blocată pe trepte. Imaginile de la faţa locului au devenit imediat virale şi oamenii au criticat gestul conducătorului auto!

Un șofer din Cluj a vrut să coboare scările unui pod cu mașina

Un șofer a testat cu mașina scările Podului IRA din municipiul Cluj-Napoca, dar acrobația a distrus aproape complet mașina. Ulterior, bărbatul și-a dat seama de gravitatea faptei şi a părăsit locul accidentului.

Pentru ca polițiștii să nu dea de urmele sale, acesta a luat cu el şi numerele de înmatriculare ale autoturismului. În acest moment, oamenii legii încearcă să afle identitatea șoferului pentru a fi tras la răspundere.

Imaginile de la fața locului au fost publicate pe o rețea socială de către Info Trafic 24. Pozele au adunat până la această oră nu mai puțin de 165 de reacții și au fost redistribuite de alte 76 de persoane.

Sofer din Cluj 2
Un sofer din Cluj și-a pus viata in pericol

Accident grav în Cluj

Un accident de circulație a avut loc astăzi, 4 aprilie, în apropierea localității Ocna Dej din județul Cluj. Nu mai puțin de două mașini au fost implicate și trei persoane au fost rănite.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în cursul acestei nopți pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat unui tânăr prins într-o mașină contorsionată, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ocna Dej.

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un tânăr încarcerat, în stare de conștiență care prezenta multiple traumatisme.

S-a acționat cu echipamentele de descarcerare pentru îndepărtarea caroseriei contorsionate și pentru extragerea tânărului, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite. Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

De asemenea, alți doi tineri au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital, de către echipajul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate”, potrivit ISU Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...