Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid. Ce salariu îi oferise vicecampioana Spaniei fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Andrei Cezar 17.08.2021, 18:11
Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid. Ce salariu îi oferise vicecampioana Spaniei fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Pe Alex Bodi îl cunoaște o țară întreagă. Este un prosper om de afaceri din Capitală care nu se sfiește să își etaleze luxul în care trăiește. El s-a făcut remarcat și datorită relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu mai multe femei frumoase din showbizul autohton și numai. Cel mai elocvent exemplu este căsnicia cu Bianca Drăgușanu, terminată însă la notar cu un divorț care a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal.

Cu toate acestea, puțină lume cunoaște faptul că Alex Bodi a jucat pentru Real Madrid în urmă cu mulți ani. Iată ce salariu primea de la clubul ”blanco”.

Alex Bodi a jucat la Real Madrid. Ce salariu primea fostul soț al Biancăi Drăgușanu de la vicecampioana Spaniei

Înainte de a fi celebru și bogat, Alex Bodi a trăit o viață departe de luxul pe care îl etalează acum, în care a fost nevoit să muncească în diferite domenii pentru a se întreține. La vârsta majoratului, părinții săi au decis că este momentul să se mute în Spania pentru un trai mai bun. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a luat-o de la zero și a început să lucreze în construcții. Însă norocul i-a surâs atunci când, printr-o cunoștință de-a sa, a ajuns să evolueze pentru echipa de liga a treia a lui Real Madrid.

Omul de afaceri a povestit totul într-un interivu acordat postului Antena Stars.

Am dat o probă de fotbal. Am reuşit prin cineva să merg la echipa lui Real Madrid care juca în a treia ligă. Mi-a oferit un salariu mai mic doar pentru a merge la antrenamente. Mi-au oferit 410 euro, mă costa abonamentul 50 şi ceva de euro. M-am luat cu un băiat să muncim o zi în construcţii, că auzisem că în Spania era cu construcţiile. Nu era maşină de făcut ciment, nu aveam pauză, mâncare. Am plecat de acolo, ne pierdusem cu metroul prin Madrid, nu aveam nici telefon mobil, mama plângea.”, a dezvăluit Alex Bodi, pentru sursa citată.

De-a lungul timpului Alex Bodi a reușit să intre în afaceri alături de mai multe persoane cu notorietate, printre care și două lengende ale fotbalului mondial: Roberto Carlos, fost jucător la Real Madrid și Patrick Kluivert de la FC Barcelona. În decursul anilor, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a strâns o avere impresionantă de peste șapte milioane de euro, din diferite afaceri pe care le-a făcut.

Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid. Ce salariu ii oferise vicecampioana Spaniei fostului sot al Biancai Draguasanu
Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid. Ce salariu ii oferise vicecampioana Spaniei fostului sot al Biancai Draguasanu

Alex Bodi, anchetat de DIICOT pentru proxenetism

Însă nu toate par să fi fost legale. Alex Bodi este anchetat de procurorii DIICOT într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. El a fost arestat în noiembrie anul trecut și eliberat după o lună petrecută în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu au fost întotdeauna roz pentru Alex Bodi. Chiar dacă în timpul căsniciei cu Bianca Drăgușanu, cei doi pozau în cuplul perfect, au ieșit ulterior la iveală detalii incredibile. Bianca l-a acuzat în repetate rânduri că este un om violent, iar în cele din urmă cei doi au fost nevoiți să divorțeze din cauza neînțelegerilor.

Urmăriți Impact.ro și pe