Ce s-a întâmplat cu bunurile lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face noi dezvăluiri: „Asta m-a durut cel mai rău”

Ana Anitoiu 09.12.2021, 21:35
Ce s-a întâmplat cu bunurile lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face noi dezvăluiri: „Asta m-a durut cel mai rău”

Sora regretatului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a făcut noi dezvăluiri despre succesiune. Maria Tărchilă s-a făcut foc și pară când a aflat un detaliu eronat referitor la moștenire ce ar fi împiedicat-o să-și îndeplinească cea mai mare dorință după decesul fratelui ei.

Ce s-a întâmplat cu bunurile lui Petrică Mîţu Stoian

Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu știe unde se află lucrurile personale și hainele cântărețului de muzică populară. Deocamdată, Maria Tărchilă nu a obținut aceste lucruri, deoarece bunurile s-ar afla la Craiova, unde interpretul a locuit o lungă perioadă din viața lui.

„Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru (Doru Gușman, impresarul interpretului de muzică populară, n.r.) și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a spus la o emisiune TV Maria Tărchilă, care își dorește să transforme casa părintească din comuna Isverna, județul Mehedinți, într-un muzeu.

Ce s-a intamplat cu bunurile lui Petrica Mitu Stoian
Petrica Mitu Stoian

Ce a supărat-o pe sora lui Petrică Mîţu Stoian

De asemenea, sora lui Petrică Mîțu Stoian a spus că inițial a aflat în mod greșit că acea casă părintească de la Isverna ar fi pe firmă, fapt ce ar fi împiedicat-o să o transforme într-un muzeu dedicat regretatului ei frate. Mai târziu a aflat că locuința era pe numele lui.

„Am aflat, din vorbă, că e pe firmă casa, am verificat și am văzut că nu e pe firmă. Am aflat și m-am supărat și pentru casa aia, voiam să-i fac acolo muzeu, să-i expun toate lucrurile acolo, asta m-a durut cel mai rău, că m-am gândit că nu mai pot să fac nimic”, a spus Maria Tărchilă.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații dure la adresa impresarului artistului

Anterior, Maria Tărchilă a făcut acuzații dure la adresa impresarului artistului. Femeia a spus că familia acestuia l-ar fi constrâns pe interpret, pe care nu l-ar fi lăsat să aibă o relație normală cu rudele lui. Petrică Mîțu Stoian evita vizitele acasă.

„Nu am fost în casa lui de ani de zile. Dacă voiam să mă văd cu Petrică, ne vedeam la un Peco. Nu primea acasă. Eliminase mai multă lume. O eliminase și pe Niculina, ați văzut, n-au mai cântat de luni de zile. Nu voia să fim prin preașma lui, poate zicea că îl influențăm cu ceva.

De multe ori venea Petrică să ne vedem pe furiș sau anula întâlnirile cu noi. I-a controlat viața, cu noi era descătușat, cu el era stresat. O să aflăm de ce era așa constrâns de familia impresarului, nu îl lăsa cu noi, cu nimeni. ”, a mai spus Maria Tărchilă.

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Cântărețul nu a avut copii și nu a lăsat un testament. Vezi și ce a spus impresarul lui Petrică Mîțu Stoian despre averea artistului!

Între timp, DSP Caraș-Severin a fost dată în judecată de clinica privată unde a fost Petrică Mîțu Stoian pentru recuperare după Covid-19, cu puțin timp înainte de a muri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...