Ce s-a întâmplat cu bărbatul care și-a pus fiica de 9 ani să-i conducă mașina. Imaginile s-au viralizat rapid pe social media

Alexandrina Toader 04.06.2021, 10:16
Ce s-a întâmplat cu bărbatul care și-a pus fiica de 9 ani să-i conducă mașina. Imaginile s-au viralizat rapid pe social media

Un bărbat și-a pus fiica de 9 ani să-i conducă mașina. Lipsă de responsabilitate din partea unui tată care și-a pus fiica minoră, în vârstă de 9 ani, să conducă o mașină pe un drum asfaltat. Mai mult, bărbatul a postat imaginile pe o rețea de socializare, iar acum s-a ales cu dosar penal.

Un bărbat și-a pus fiica de 9 ani să-i conducă mașina

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Mihaela Sadoveanu, agenții din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi s-au sesizat din oficiu după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini în care se observă că un bărbat ar fi încredinţat un autoturism fiicei sale minore.

În filmulețul apărut pe internet se vede cum tatăl își îndeamnă fiica să accelereze și chiar îi cere să ia mâna de pe volan pentru a saluta privitorii la camera telefonului. Nu se oprește aici și chiar îi salută și pe polițiștii de la Rutieră. Pentru fapta sa, bărbatul este acum anchetat.

Un barbat si-a pus fiica de 9 ani sa-i conduca masina
Un barbat si-a pus fiica de 9 ani sa-i conduca masina

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Secu, bănuit că, în seara zilei de ieri, ar fi încredinţat fiicei sale de 9 ani, din aceeaşi localitate, un autoturism pentru a fi condus pe drumul care face legătura între comuna Secu şi DJ 606 C. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de incredinţarea unui vehicul pentru a fi condus de către o personă despre care se cunoaste că nu deţine permis de conducere şi conducere fără permis, a declarat Mihaela Sadoveanu.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi. Totodată, poliţiştii vor transmite o informare reprezentanţilor DGASPC Dolj, cu privire la aspectele constatate.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză figurează ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu, conform listelor DSP. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe