Sergiu ”Călărețul” rupe tăcerea. ”Mi-au făcut dosar penal”. Ce i-a spus Cătălin Moroșanu când a vândut casa

Stan Filon 16.04.2021, 08:50
Sergiu ”Călărețul” rupe tăcerea. ”Mi-au făcut dosar penal”. Ce i-a spus Cătălin Moroșanu când a vândut casa

Toată țara a rămas surprinsă atunci când s-a aflat că Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a vândut casa primită din donații. Tânărul a explicat care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale. Acesta a spus exact ce a vorbit și cu Cătălin Moroșanu, cel care l-a ajutat să-și ridice casa, din donații.

Sergiu ”Călărețul” rupe tăcerea, după ce a vândut casa ridicată din donații

Toată România a aflat de cazul lui Sergiu, în urmă cu un an de zile, când a fost surprins mergând pe cal prin Iași. Se ducea la soția lui la maternitate, care tocmai ce născuse un băiețel. Opinia publică a fost înduioșată de povestea sa de viață, așa că oamenii au făcut donații pentru a-l ajuta pe tânăr să termine casa în care locuia cu copiii săi.

La un an distanță s-a aflat însă că acesta a vândut casa, iar tânărul a spus acum exact ce s-a întâmplat și de ce și-a vândut locuința. ”Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu pentru BZI.

Sergiu ”Calaretul” rupe tacerea, dupa ce a vandut casa ridicata din donatii
Sergiu ”Calaretul” rupe tacerea, dupa ce a vandut casa ridicata din donatii

Are două dosare penale

Sergiu a recunoscut că a avut probleme cu legea, după ce s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere. Pentru asta are două dosare penale. ”M-a prins Poliția de două ori la volan fără permis, nu aveam cu ce să mă deplasez, era foarte greu”, a mai completat Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț.

El s-a ales astfel cu două dosare penale pentru asta și a povestit că și-a vândut mașina pe care o cumpărase pentru a nu mai fi tentat să repete infracțiunea respectivă.

”Inițial, îmi luasem un Golf 4 și nu aveam permis. M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar, de asta am și plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la școala de șoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la școala de șoferi. Am și dat mașina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăși la volan”, a completat tăticul călăreț de la Iași.

Ce spune despre Cătălin Moroșanu

”Mi-am luat casa prin zona Cicoarei, am condiții bune, am baie, două dormitoare, hol, bucătărie. Încă nu este apă trasă acolo, trebuie trasă. Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar”, a mai spus Sergiu.

Copilul pentru care a plecat cu călare să-l vadă a împlinit un an, iar familia lui Sergiu este bine. ”Soția și copiii sunt bine. Băiețelul a făcut deja un an. Soția e acasă, stă cu copiii”, a mai spus tânărul.

Sergiu a vorbit și despre relația cu Cătălin Moroșanu, cel care l-a ajutat enorm cu strângerea de donații și cu construirea casei. Tânărul a spus că a vorbit cu luptătorul de K1 și i-a spus ce vrea să facă, iar acesta și-a dat acordul. ”Cu Cătălin (Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a mai declarat tăticul călăreț din Iași pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...