Ce s-a întâmplat chiar înainte de examen cu studentul care a murit în timpul testului online. Abia acum s-a aflat ce a făcut tânărul

Andreea Bisinicu 20.01.2021, 12:33
Ce s-a întâmplat chiar înainte de examen cu studentul care a murit în timpul testului online. Abia acum s-a aflat ce a făcut tânărul

Ce s-a întâmplat chiar înainte de examen cu studentul care a murit în timpul testului online. Abia acum s-a aflat ce a făcut tânărul, cu câteva momente înainte de a se stinge din viață. Totul s-a întâmplat în doar câteva secunde. De ce a suferit elevul un infarct, înainte de a susține examenul.

Ce s-a întâmplat chiar înainte de examen cu studentul care a murit în timpul testului online

Sfârșitul lunii ianuarie a adus o durere de nedescris unei familii din Cluj. Un student din anul I al Universității Babeș-Bolyai din Cluj a murit cu puțin timp înainte de a susține un examen online. Totul s-a întâmplat luni seara, 18 ianuarie 2021, când tânărul a suferit un infarct înainte de a susține un examen la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. Se pare că elevul s-a enervat pentru că nu a reușit să se conecteze pe platforma pe care se dădea examenul.

„UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate şi orice pierdere a unui membru al comunităţii noastre e o tristeţe pentru noi toţi. Transmitem condoleanţe familiei şi prietenilor apropiaţi”, au anunţat reprezentanţii Universității Babeș-Bolyai.

Băiatul avea probleme cardiace și a suferit un infarct, cu puțin timp înainte de a susține cu examen online la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul UBB. Profesorii s-au îngrijorat atunci când studentul nu a mai răspuns la apelurile telefonice. Familia îndurerată a anunțat conducerea Universității că fiul lor s-a stins din viață.

„Pe data de 18 ianuarie, în jurul orei 13:00, o autospecială și un medic au intervenit pentru a salva un tânăr de 19 ani din Cluj-Napoca, care a intrat în stop cardio-respirator. Cu toate că au fost efectuate manevrele de resuscitare, tânărul nu a putut fi salvat”, au declarat reprezentanții ISU Cluj pentru monitoruldecluj.ro

UBB este una dintre cele mai prestigioase universitati din Romania
UBB este una dintre cele mai prestigioase universitati din Romania

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din România

La competițiile naționale de cercetare, UBB a obținut cea mai bună performanță dintre universitățile românești. UBB este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din România. Sute de elevi vin, an de an, din toate colțurile țării pentru a aplica la cele mai bune facultăți din cadrul universității. Mai mult de atât, universitatea clujeană deține cele mai multe proiecte câștigate, cât și valoarea totală a acestora. Potrivit Agerpres, cea mai bună performanță a celor de la UBB a fost în domeniul ştiinţelor sociale şi economice, unde rata de succes a finanțării proiectelor a fost de 45,45%.

„Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) obţine cea mai bună performanţă între universităţile româneşti la competiţiile naţionale de finanţare a proiectelor de cercetare organizate de Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI) în anul 2020″, se arată într-un comunicat trimis, marţi, de UBB.

Urmăriți Impact.ro și pe