Ce rol ar putea juca Giani Kiriță la Dinamo. Detalii de ultimă oră!

Marian Cărăvan 29.06.2020, 16:02

Dinamo e cu un pas în liga secundă, iar situația este de-a dreptul disperată în „Ștefan cel Mare”. Suporterii, cei care în mai multe rânduri au salvat clubul, pun presiune pe acționarul majoritar.

Propunerea fanilor pentru salvarea lui Dinamo: Giani Kiriță. Rolul surpriză pe care l-ar avea aici dacă ar accepta

Fanii dinamoviști au ajuns la capătul răbdării. Eșecurile în lanț ale echipei antrenate de Adrian Mihalcea i-au scos din minți pe pătimași suporteri ai „câinilor roșii”. După ce au luat cu asalt stadionul în urma eșecului rușinos cu FC Voluntari, cerându-le socoteală jucătorilor pentru rezultatele catastrofale, care o apropie pe Dinamo mai mult de matineul ligii secunde decât de salvarea de la retrogradare, suporterii pun acum presiune pe acționarul majoritar. Aceștia îi cer lui Ionuț Negoiță aducerea unui dinamovist adevărat la echipă, și l-au nominalizat pe Giani Kiriță.

Ultrașii vor ca la echipa finanțată de Ionuț Negoiță să fie un dinamovist adevărat care să aibă un cuvânt de spus, exact pe stilul lui Giani Kiriță, și vor insista la Ionuț Negoiță să-l aducă în staff-ul lui Adrian Mihalcea pe fostul internațional român. În cazul în care afaceristul, care încă mai așteaptă bani de la investitorii spanioli, va accepta să-l angajeze pe Giani Kiriță, acesta ar urma să ocupe postul de antrenor secund.

Ionuț Negoiță a fost criticat de Giani Kiriță

Dacă acceptă Ionuț Negoiță, suporterii trebuie să-l convingă și pe Giani Kiriță

Suporterii nu vor avea o misiune ușoară. Mai ales că Giani Kiriță spunea în urmă cu câteva zile că nu ar putea lucra la Dinamo, pentru că e un tip vocal și deranjează mult cu remarcile sale, criticându-l pe Ionuț Negoiță. Totuși, fanii insistă ca Giani Kiriță să vină să lucreze cu Adrian Mihalcea.

„Eu nu pot veni la Dinamo pentru că sunt vocal și deranjez. Negoiță nu este înconjurat de oameni care se pricep la fotbal, El are echipa de 7 ani și uitați-vă câți antrenori și jucători a schimbat. De ce ne mirăm că Dinamo este în situația actuală?”, a spus Giani Kiriță pentru ProSport LIVE.

Giani Kiriță a ajuns la Dinamo în anul 1997, sub formă de împrumut de la Rocar și a debutat în acel an pe 19 aprilie, într-un meci cu Universitatea Cluj. A semnat apoi un contract cu „câinii roșii”, pentru care a disputat 131 de meciuri între 1997 și 2003, marcând 9 goluri. Giani Kiriță a fost o perioadă și căpitan al echipei din Ștefan cel Mare. Fostul fotbalist are multe amintiri din perioada petrecută la Dinamo.

 

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe