EXCLUSIV

Ce ritualuri are rivala Irinei Loghin pentru a se menține în formă la 77 de ani! ”Beau câte un pahar de apă…” EXCLUSIV

Oana Pascaru 15.08.2021, 19:24

Aneta Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală! Aceasta a reușit să se mențină mai bine de cinci decenii pe piața muzicală. Însă, chiar dacă a muncit de dimineață până seara, artista nu s-a neglijat niciodată când a venit vorba de aspectul său fizic.

„Ritualul meu de înfrumusețare este unul religios”

Aneta Stan sau “Perla Dobrogei”, așa cum a fost supranumită, considerată rivala Irinei Loghin, colega sa de scenă, cu care a concurat nu doar la frumusețe, ci și ca voce, are ritualurile sale, pentru a se menține ”tânără” și la 77 de ani. Contactată de reporterii Impact.ro, Aneta Stan ne-a dezvăluit ce mănâncă, zi cu zi, dar și cum se îngrijește ea pentru ca aspectul fizic să nu-i trădeze vârsta.

“Nu fac nimic pentru a arăta bine, ritualul meu de înfrumusețare este unul religios. Iar de aproape 30 de ani, de după Revoluție, mănânc cereale cu lapte și cu migdale. În rest nu fac absolut nimic. Nu am niciun fel de tratament special, creme scumpe sau alte lucruri. Folosesc o cremă simplă, de față, cu care mă dau în fiecare dimineață și nu este deloc scumpă.

Vreau să îți zic că eu în tinerețea mea am studiat și cosmetica și de acolo am învățat că cel mai bun este să te demachiezi cu tifon. Trebuie respectați muschii faciali, asta contează”, ne-a mărturisit Aneta Stan.

Solista de muzică populară nu a ascuns nici ce ritual are ea în fiecare seară și dimineață: “Pe lângă asta mai beau câte un pahar de apă mai mare, înainte de somn, deoarece corpul are nevoie de apă. După ce bei apa, corpul își împarte singur apa unde are el nevoie. Toți specialiștii spun că trupul nostru este format din 70% apă. Totodată, dimineața mai beau câte un pahar de apă pe stomacul gol. Îmi curăță intestinele plus că mă ajută să nu mai mănânc atât de mult. Asta pentru că stomacul mi se umple de apă”.

Aneta Stan, rivala Irinei Loghin

Credința – prima iubire

Îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a mai spus și faptul că se bucură de perioada de relaxare pe care a avut-o în ultimul an. Ba mai mult, suspendarea concertelor i-a adus o oază de liniște pe care a visat-o de mult timp.

“Pentru mine a fost o perioadă excelentă această pandemie. Eu în cei 53 de ani de activitate nu am stat deloc acasă, doar pe drumuri am fost. Sunt un om fericit acum că m-am putut bucura de viață și de liniște. Prima mea iubire a fost și o să rămână credința, după care poezia, iar pe locul trei folclorul. Urmează ca pe data de 2 sau 3 septembrie să lansez și o carte și tot așa”, a conchis pentru Impact.ro, Aneta Stan.

Irina Loghin, atentă la aspectul fizic

Nici Irina Loghin, rivala Anetei Stan, nu se lasă mai prejos când vine vorba de aspectul său fizic. Într-o intervenție televizată îndrăgita cântăreață le-a dezvăluit tuturor cum reușește ea să se mențină mereu în formă la vârsta sa.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc (…). Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate – două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe