Ce riscă Ionuț Iftimoaie după ce a părăsit Survivor România. Gestul l-ar putea costa scump

Ionuț Vieru 16.04.2023, 15:50
Ce riscă Ionuț Iftimoaie după ce a părăsit Survivor România. Gestul l-ar putea costa scump

Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor România și a ajuns înapoi în țară odată cu coechipierul său din echipa faimoșilor, Kamara. Acum se află alături de familia sa și a făcut primele declarații în legătură cu participarea sa la emisiune.

Ionuț Iftimoaie, primele declarații după ce a părăsit Survivor România

Fanii Survivor au rămas surprinși când l-au văzut pe Ionuț Iftimoaie pe aeroportul din România, ei știind că sportivul nu este în pericol de eliminare. Nimeni nu se aștepta ca fostul luptător să părăsească emisiunea acum.

Ionuț Iftimoaie a ajuns în România alături de Kamara și recunoaște că experiența Survivor l-a afectat mult. Este epuizat, însă se bucură să fie alături de cei dragi și de familie, care l-a așteptat la aeroport.

„Sunt bine la modul că am ajuns acasă și acesta este lucrul cel mai important și încerc să mă conectez la viața reală la care sunt abonat mereu”, a precizat Ionuț Iftimoaie.

De asemenea, Ionuț a declarat că, în cele patru luni petrecute la Survivor, a trecut printr-o transformare radicală. A avut zile în care nu a mâncat deloc, iar din acest motiv s-a schimbat din punct de vede fizic mult, slăbind 10 kilograme.

„10 kilograme am slăbit. Când am ales să vin acasă, am ales să vin sălbatic. Când s-a întâmplat să plec, am plecat direct”, a declarat Ionuț Iftimoaie.

Citește și: Lovitură șoc pentru Pro TV. Ionuț Iftimoaie a abandonat competiția Survivor România, ce explicație are

Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor România
Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor România

Câți bani a câștigat Ionuț Iftimoaie după participarea la Survivor România

În ceea ce privește banii pe care Ionuț trebuie să-i încaseze, se pare că acesta a câștigat 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în junglă. Sportivul a petrecut 13 săptămână în jungla dominicană, așa că ar trebui să încaseze 52.000 de euro.

„Nu regret nimic. La nivel emoțional, faptul că uneori la o doză de nesimțire ajungi să treci peste anumite situații, dar când ești sufletist și îți pasă. Când încerci sa ii împaci pe unii îi superi pe ceilalți. La un momentan credeam că fac lucruri greșite. Orice făceam, supăram pe cineva.”, a povestit acesta la întoarcere.

Citește și: Prima reacție a lui Ionuț Iftimoaie după eliminarea de la Survivor România. Anunțul trist al fostului sportiv

Suma exactă nu este cunoscută, însă, având în vedere condițiile în care acesta a părăsit concursul, ea poate varia. Ionuț Iftimoaie ar fi putut câștiga mult mai mult dacă ar fi rămas până la final și ar fi câștigat competiția, premiul cel mare fiind de 100.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe