Ce relație au în realitate Giani și Bobiță din Las Fierbinți de la Pro TV. Doar apropiații știu asta

Nicu Stan 09.08.2021, 12:54
Ce relație au în realitate Giani și Bobiță din Las Fierbinți de la Pro TV. Doar apropiații știu asta

Ce relație au în realitate Giani și Bobiță din Las Fierbinți de la Pro TV. Doar apropiații știu asta, în contextul în care cei doi filmează de 10 ani împreună pentru producția de la PRO TV. Cum se comportă cele două vedete în afara plotoului de filmare, aflați din rândurile de mai jos.

S-a aflat care este relația dintre Bobiță și Giani din Las Fierbinți. Ce este nevoit să facă Costi Diță când încep filmările pentru serial

S-a aflat ce relație au în realitate Giani și Bobiță din Las Fierbinți de la Pro TV. Doar apropiații lor știu despre asta. Anul viitor se împlinesc 10 ani de când se filmează „Las Fierbinți”, serialul celebru de la PRO TV.

20 de sezoane s-au făcut până acum, cifră rotundă pentru actorii care joacă de la începutul producției, cum sunt Costi Diță, interpretul lui Giani, și Bobiță, alias actorul Mihai Bobonete.

Echipa Las Fiebinti se pregateste pentru inceperea filmarilor unui nou sezon
Echipa Las Fiebinti se pregateste pentru inceperea filmarilor unui nou sezon

Cei doi se cunosc de 15 ani

Astfel, cei doi mărturisesc că sunt prieteni și în afara ploaltoului de filmare și se cunosc de 15 ani, repectiv de când PRO TV a filmat primul serial al său-Vine Poliția.

De altfel, zilele acestea, Costi Diță, 41 de ani, s-a întors la filmările quiz-show-ului „Pe Bune!?”, unde e din nou coleg cu Mihai Bobonete, dar și cu Andi Moiesecu.

Când începe Las Fierbinți parcă începe școala

„Îmi e mai ușor aici, la Pe Bune!?, căci apelez la imaginația mea, care duduie. Aici fabulez, nu ai un text de repetat. În Las Fierbinți parcă începi școala din nou. Începem zilele viitoare filmarea, începe toată mășinăria aia în care trebuie să introduci în minte toate paginile de text, să le memorezi.

Aici sunt chiar eu, dacă te trezești dimineața și ești supărat sau trist, eu caut să fiu vesel. Mă simt ca în familie, îmi face plăcere să fiu cu ei la lucru. Cu Bobo mă știu de vreo 15 ani, de la serialul  Vine, Poliția!, de atunci ne-am întâlnit și am rămas prieteni”, a spus Costi Diță, potrivit click.ro.

Ce altă problemă mai are Giani când încep filmările pentru Las Fierbinți

De asemenea, Giani din Las Fierbinți a pomenit despre o altă problemă care se ridică când încep filmările pentru celebrul serial „Las Fierbinți„.

„Când revin la personajul lui Giani îmi oxigenez părul și îmi fac șuvițele din față, cele blonde. E mai simplu să-l oxigenez permanent și când nu filmez la serial port șapcă. Am încercat să-l fac la fiecare filmare, dar nu pot să transform brunetul, să-l faci blond. Așa că 8 luni din an am șuvițe blonde. Am o problemă când sunt chemat la castinguri sau sunt solicitat la filmele studenților”, a mai povestit Costi Diță pentru aceiași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe