Ce relație au, de fapt, Simona Halep și Bianca Andreescu. Românca stabilită în Canada a dat cărțile pe față

Marian Cărăvan 07.05.2020, 17:41
Ce relație au, de fapt, Simona Halep și Bianca Andreescu. Românca stabilită în Canada a dat cărțile pe față

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au confruntat într-un meci oficial o singură dată, în 2019, la Turneul Campioanelor. Între cele două jucătoare există o legătură specială, despre care a vorbit românca stabilită în Canada.

Ce relație au, de fapt, Simona Halep și Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a ieșit în evidență anul trecut, atunci când a câștigat US Open, după finala cu Serena Williams, de pe 7 septembrie 2019. Jucătoarea de origine română stabilită de mai mulți ani în Canada s-a duelat la fileu și cu cea mai bună tenismenă din România, pe care o apreciază foarte mult și susține că este idolul ei în copilărie. Bianca povestește ce a simțit când a văzut-o pentru prima oară în realitate pe Simona Halep.

„Prima dată când am întâlnit-o a fost în Canada, la Rogers Cup, în 2016 sau 2017. Nu-mi amintesc exact. În Montreal am vizitat împreună copiii de la clinica la Stadionul Olimpic și-mi amintesc că mi-a oferit câteva sfaturi foarte bune, mi-a vorbit frumos despre jocul meu pentru că mă văzuse pe teren, nu-mi amintesc unde și când, dar știu că mi-a spus că mă urmărise.

Mi-a spus că-i place stilul meu de joc și m-am simțit foarte bine atunci. Apoi ne-am întâlnit în circuit și am vorbit în limba română. Am jucat împreună la Shenzhen și a fost un meci incredibil, unul dintre cele mai bune ale mele până în setul al treilea. Dar a fost incredibil să-mi văd idolul transformat în rival. E un sentiment minunat. Suntem toate competitoare, dar în afara terenului suntem prietenoase una cu cealaltă. Este o persoana foarte drăguță”, a spus Bianca Andreescu pentru Eurosport.

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au întâlnit ăn 2019 la Turneul Campioanelor
Simona Halep și Bianca Andreescu s-au întâlnit ăn 2019 la Turneul Campioanelor

Ambele au primit nota 9 pentru sezonul 2019

Simona Halep a primit nota 9 la finalul sezonului 2019 din partea italienilor de la OK Tennis. Aceeași notă a primit-o și sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu.

„A câștigat doar un titlu, dar e cel care i-a adus gloria eternă. Într-un an de tranziție în care venea după o hernie de disc și despărțirea de Darren Cahill, a fost nu doar capabilă să rămână în top 10 WTA fără probleme, dar și să câștige turneul de la Wimbledon după o finală fără istoric.

A părut că are un sezon ca persoană matură, încrezătoare și ca o jucătoare și mai periculoasă. Iar după 6 ani consecutivi în top 10 WTA joacă fără presiune și arată că este cea mai constantă jucătoare din circuit”, precizau cei de la OK Tennis, referindu-se la Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe