Bianca Andreescu, pictorial în ipostaze intime. Ce le-a dezvăluit fanilor rivala Simonei Halep

Marian Cărăvan 15.04.2020, 14:00
Bianca Andreescu, pictorial în ipostaze intime. Ce le-a dezvăluit fanilor rivala Simonei Halep

Jucătoarea canadiană cu origini românești și-a luat fanii prin suprindere. Bianca Andreescu, locul 6 WTA, a acceptat provocarea unei fotografe celebre și a apărut în ipostaze intime într-un pictorial.

Bianca Andreescu, pictorial în ipostaze intime. Ce le-a dezvăluit fanilor rivala Simonei Halep

La ședința foto specială propusă de Radka Leitmeritz a participat și mama jucătoarei, Maria Andreescu. Fotografa a dezvăluit că a vrut să o surprindă pe Bianca Andreescu în ipostaze intime, dar familiare în același timp. Câștigătoarea de la US Open a acceptat provocarea și așa s-a născut proiectul personal #HerTrueSelf (Adevărata ei față).

 

Ver essa foto no Instagram

 

Uma publicação compartilhada por WTA (@wta) em

„Ideea acestei colaborări a fost să o cunosc mai bine și să obținem fotografii cu adevărat personale, nu doar să o fac să arate mai frumoasă. Pe de altă parte, înțeleg dorința jucătoarelor, că vor să arate ca niște păpuși, pentru că stau foarte mult timp în haine de tenis.

A fost ceva diferit. Am vrut să o imortalizăm în mai multe moduri. Într-un mod stilistic, într-un mod privat. Am vrut să obțin ceva cu adevărat intim.

Când am văzut-o pe Maria Andreescu în loja jucătoarelor la US Open, mi-am zis că este minunat să vezi o mamă care se bucură de succesul fiicei. Este o persoană foarte spirituală, o femeie minunată. Am simțit o conexiune frumoasă“, a spus Radka Leitmeritz, citată de site-ul WTA.

„Mi-a făcut mare plăcere să iau parte la acest lucru alături de tine, Radka Leitmeritz”, a scris Bianca Andreescu pe Twitter.

Bianca Andreescu s-a apucat și de cântat

Pe lângă tenis, jucătoarea de 19 ani mai are o pasiune de care puțini știu. Într-un interviu acordat pentru „Fashion Magazine”, sportiva povestea că s-a apucat și de cântat.

„Am început să creez negative, dar las cântatul prietenilor mei mai talentați. Tot ce fac are o tentă de R&B sau rap, acestea fiind și genurile mele preferate de muzică.

Am reînceput să cânt și la chitară. Prima dată am început să cânt când eram mică, dar m-am lăsat în ultimii ani, nu am mai avut timp, fiind prinsă mereu în deplasări pentru turnee și în ședințe de antrenament”, a declarat Bianca Andreescu.

2019 a fost un an fabulos pentru Bianca Andreescu. A ieșit la rampă cu cele trei titluri WTA câștigate anul trecut: US Open, Indian Wells și Toronto. S-a retras însă de la Turneul Campioanelor. În 2020 nu a participat la niciun turneu, din cauza unei accidentări.

 

Urmăriți Impact.ro și pe