EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Nicoleta Luciu nu vrea să revină la TV. ”Am refuzat tot”. Ce nu-i convine, de fapt (Exclusiv)

Nicu Stan 23.09.2021, 09:28

Nicoleta Luciu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu vrea să mai apară la TV. Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, alături de soțul său, Zsolt Csergo și cei patru copii ai lor. Astfel, fosta vedetă TV se dedică total creșterii copiilor, în timp ce soțul ei face afaceri imobiliare.

Nicoleta Luciu a spus adevărul. De ce nu vrea să mai apară la TV

Nicoleta Luciu, acum mama a patru copii, este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră, însă s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor. Frumoasa bruneta preferă să ducă o viață liniștită în Miercurea Ciuc, alături de soțul său, Zsolt Csergo și de cei patru copii.

Astfel, Nicoleata Luciu a acordat un interviu pentru playtech.ro, în care spune de ce nu vrea să mai apară pe micul ecran.

Nicoleta Luciu, pre vremea cand facea furori
Nicoleta Luciu, pre vremea cand facea furori

Nicoleta Luciu a refuzat toate ofertele

”Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.

Nicoleta Luciu a prins vremuri bune în TV

Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a spus Nicoleta Luciu.

De ce nu îi este dor Nicoletei Luciu de viața din București

Nicoleta Luciu spune că nu duce dorul Bucureștiului pentru că ajunge săptămânal în Capitală.

”Eu vin în fiecare săptămână la București să-mi fac tratamente cu injecții, cu aminoacizi și botox, dar și tratament corporal. Mă mai întâlnsc și cu fetele, în oraș”, a mai precizat Nicoleta Luciu pentru sursa citată.

Mai multe amănunte despre viața Nicoletei Luciu, vezi AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe