Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce s-a lăsat de fotbal la 31 de ani. „M-a nenorocit”. Câți bani mai avea în conturi când și-a încheiat cariera

Sorin Barbu 03.04.2022, 17:21
Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce s-a lăsat de fotbal la 31 de ani. „M-a nenorocit”. Câți bani mai avea în conturi când și-a încheiat cariera

Bănel Nicoliță regretă că s-a lăsat de fotbal la doar 31 de ani și a dezvăluit cum a ajuns la această decizie radicală. Fostul internațional susține că declinul s-a produs din cauza unui impresar cu care a avut contract și fără de care nu putea să semneze nicio înțelegere, oricât de grozavă ar fi fost.

Bănel Nicoliță regretă că s-a lăsat de fotbal la 31 ani

„Bănel Nicoliță este făcut să alerge”, spunea Cristi Chivu într-un interviu. Și totuși, mijlocașul cu 37 de partide în echipa națională nu a jucat decât până la 31 de ani. A avut o problemă cu impresarul Traian Gherghișan și de aici i s-au tras toate necazurile. Fotbalistul susține că avut multe oferte, dar nu a vrut să semneze pentru că cei de la cluburile respective nu își doreau să lucreze cu acest impresar.

„Președintele lui Nantes avea 24 de ani, tatăl lui era patronul clubului, dar îl lăsase pe el să controleze. Mergeam zi de zi la el și îmi punea contractul pe masă. «Semnează!», dar eu nu semnam nimic. «Te rog, semnează cu noi».

Nu semnam! Voiam să-i dea ceva și domnului impresar șmecher. El îmi zicea: «Nu-i dau nimic». I-am propus altceva! Să îmi ia mie 10.000 de euro din salariu, într-un an veneau 120.000 de euro și să-i dea lui măcar 60.000. N-a vrut! Și mi-a zis ceva de genul: «Nu-i dau niciun euro, e un golan, un mincinos, nu-i dau»”, a dezvăluit fostul jucător.

După perioada de la Nantes a început declinul, iar după puțin timp, așa cum îl avertizase președinte clubului francez, s-a lăsat de fotbal.

„Au trecut 6 luni și ce crezi? Așa a fost! Aveam 4 oferte pe masă, Saint Etienne, Nantes, o echipă din Turcia, oferte concrete, trimise pe mail. Eu eram de acord să merg, salariul era «parfum».

Dar ce să facem? Problema era că nu puteam semna fără el, pentru că aveam un contract beton cu el, urma să plătesc niște compensații. Sunt băiat serios, plecat de jos, nu voiam să mă cert”, a mai spus fostul jucător de la FCSB.

Bănel Nicoliță are 37 de ani a recunoscut că a făcut foarte multe greșeli. S-a despărțit de soție, copiii nu sunt cu el, dar a și cheltuit mulți bani. A dezvăluit că în momentul în care a renunțat la fotbalul profesionist mai avea în cont doar 300.000 de euro.

Decizia inedita luata de Banel Nicolita si fosta sa sotie. Ce vor face de Paste, putini oameni s-ar gandi la asta

Urmăriți Impact.ro și pe