Ce provocare inedită au de înfruntat echipele în semifinala America Express. Doar patru perechi au rămas în competiție

Badea Violeta 12.03.2023, 20:58

America Express se apropie de final. Duminică, pe data de 12 martie, începe etapa semifinală a celui mai urmărit și îndrăgit show de la noi din țară. Așadar, începând de astăzi, cele patru echipe rămase în competiție vor da o luptă apriga pentru a pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro.

S-a dat startul etapei semifinale din Amerixa Express – Drumul Aurului

Mult a fost, puțin a mai rămas. America Express se apropie cu pași repezi de marea finală. Până atunci, însă, cele patru echipe rămase în competiție au de dus o luptă grea în semifinală.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean și Dinu Gavril se vor duela pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Aș fi ipocrit să spun că am ajuns până aici și nu-mi doresc să joc finala”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Dacă nu ar exista dorința de a ajunge în finală nu am mai fi în concurs”, a completat și iubita acestuia, Doina Teodoru.

„Suntem încă încrezători că mai avem energie și forțe să putem ajunge în finală și să o ducem la bun sfârșit”, a spus și Dinu Gavrilă.

Citește și S-a aflat unde vor avea loc filmările pentru următorul sezon America Express. Detalii incredibile din culise!

Echipele ramase in competitie
Echipele ramase in competitie

„Este o etapă în care vă veți concentra pe comori”

În această erapă a competiției,concurenții vor avea de îndeplinit sarcini din ce în ce mai dificile. În etapa de duminică, 12 martie, Irina Fodor dă starul căutării de comori.

„Bun venit în țara realismului magic! Este o etapă în care vă veți concentra pe comori. Să știți că este vorba și de comori materiale, dar și de cele spirituale pe care ar fi păcat să le ratați în goana cursei. Lăsați instinctul să vă ghideze încep spre Marea Finală”, a spus prezentatoarea TV.

Astfel, cele patru echipe vor fi nevoite să găsească mai multe figuri de aur numite Dorados, care au diferite valori.

„Să vină cât mai mult aur la noi, la altceva am alergie”, a spus Andreea Antonescu, după anunțul moderatoarei.

În plus, concurenții au fost informați de faptul că cei care vor găsi cel mai mult aur pe traseu vor obține imunitatea. „Avem 5 tipuri de Dorados, iar ele au valori diferite. Fiți foarte atenți pentru că cine va avea cele mai multe Dorados va deveni imun!

Puteți obține aceste figurine de aur săpând după ele, așa cum se găsesc toate comorile. Le puteți obține la misiuni, la jocuri sau le puteți găsi pe drum. (…) Așa vom calcula comoara voastră”, a mai spus Irina Fodor.

Citește și S-au aflat detalii despre câștigătorii America Express. Dezvăluirea a fost făcută din interiorul echipei de producție!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...