S-a aflat unde vor avea loc filmările pentru următorul sezon America Express. Detalii incredibile din culise

Badea Violeta 10.03.2023, 19:02

Anunț impotant pentru fanii America Express! Apar noi informații despre noul sezon al celui mai dur reality show din România, cel cu numărul șase. De curând, producătorii emisiunii, Mona Segall și Robert Lionte, a dezvăluit unde vor avea loc filmările. Iată ruta pe care o vor avea de parcurs echipele!

Unde va fi filmat sezonul șase al emisiunii America Express

În prezent, Antena 1 difuzează cel de-al cincilea sezon America Express. Acesta nu s-a încheiat încă, dar deja au apărut detalii despre următorul sezon, cel cu numărul șase.

Invitați în podcastul lui Mihai Morar, de pe YouTube, producătorii show-ului, Mona Segall și Robert Lionte, au dezvăluit în ce țări se va filma viitorul sezon.

„Următorul sezon va fi tot America Express”, a spus Mona Segall.

„Noi îți spunem țările, dar vezi tu mai departe”, a declarat Robert Lionte.

„S-ar putea să se schimbe.”, a completat producătoarea emisiunii.

„Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Robert Lionte.

Citește și S-au aflat detalii despre câștigătorii America Express. Dezvăluirea a fost făcută din interiorul echipei de producție!

Mona Segall
Mona Segall a fost invitata in podcastul lui Mihai Morar

Mona Segall, despre plecarea Ginei Pistol de la Antena 1

Luna trecută, Gina Pistol a anunțat că demisionează de la Antena 1, lucru care i-a întristat pe fanii săi care o urmăreau prezentând Chefi la cuțite.

Aceasta și-a motivat decizia declarând că dorește să se ocupe mai mult de fetița sa, Josephine. Iată cum a comentat Mona Segall decizia partenerei lui Smiley:

„Şi Chefi la cuţite nu e uşor de făcut. Munca Ginei, mai ales în perioada de audiţii, înseamnă că stă de la 10 dimineaţa şi câteodată până la două noaptea. E obişnuită să stea cu cea mică, cea mică e obişnuită să stea cu ea.”, a spus producătoarea în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu.

Amintim că Gina Pistol a devenit mamă pe data de 9 martie 2021. La vremea aceea, îndrăgita prezentatoare TV a adus-o pe lume pe Josephine, fetița umplându-i viața de bucurie ei și partenerului său, Smiley.

Citește și Gina Pistol a demisionat de la Antena 1. Informații de ultimă oră despre iubita lui Smiley!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...