Ce promoții au magazinele Lidl din Germania în comparație cu cele din România

Emanuela Pană, Ioana Nechifor 29.05.2021, 14:32
Ce promoții au magazinele Lidl din Germania în comparație cu cele din România

Lidl ocupă fără doar și poate o poziție importantă în topul magazinelor preferate ale românilor, întrucât oferă produse de calitate la prețuri accesibile. În prezent, retailerul german activează pe piaţa locală cu aproape 300 de magazine de tip discount, făcându-și intrarea în România în anul 2011, când a preluat reţeaua Plus Discount. Totuși, povestea Lidl începe undeva prin 1930, în localitatea Neckarsulm din Baden-Württemberg, din Germania. Află în continuare ce promoții au magazinele Lidl din Germania în comparație cu cele din țara noastră.

Ce promoții au magazinele Lidl din Germania, dar cele din România

Lidl România are noi surprize pentru clienții săi, pe care îi așteaptă cu noi promoții încântătoare. Discounterul german a publicat de curând noul catalog special de oferte, care sunt disponibile pentru clienții din toată țara. Este vorba despre catalogul de produse ce vor putea fi cumpărate începând de săptămâna viitoare și, după cum puteți vedea aici, Lidl readuce în atenția noastră produsele grecești.

Nu este prima inițiativă a retailerului german de acest gen, căci lantul de supermarket-uri a avut și în trecut promoții similare pentru produsele grecești, iar ele continuă să fie disponibile acum. Totodată, Lidl România are produse alimentare disponibile la preț redus, iar după cum veți putea observa, ele nu sunt vândute la reducere (aproape de expirarea termenului de valabilitate), ci au prețuri speciale de care pot profita clienți din întreaga țară.

Printre produsele listate de Lidl pentru clienții din toată țara se regăsesc și unele noi, însă, în principal, vorbim acele produse care au mai fost disponibile și în cadrul altor promoții lansate de lanțul de supermarket-uri. Aceste promoții speciale celor care sunt deja în plină desfășurare, ceea ce înseamnă că ne vom bucura de și mai multe reduceri bune.

Citește și: Oferte incredibile la Lidl. Ce găsesc clienţii începând de joi, în magazinul preferat

Ce vor putea cumpăra clienții începând de săptămâna viitoare

Toate produsele prezentate în noul catalog Lidl vor fi disponibile, după cum aminteam și mai sus, începând de săptămâna viitoare, ceea ce înseamnă că până atunci nu le veți putea găsi în niciun magazin din țară. Prin urmare, va trebui să aveți răbdare ca ele să ajungă.

ce promotii au magazinele lidl din germania si din romania
Ce promoții au magazinele Lidl din Germania în comparație cu cele din România

În ceea ce privește catalogul lansat de Lidl în Germania, pe care-l puteți consulta aici, acesta cuprinde promoții speciale la mai multe articole, nu doar la alimente. Prin urmare, din magazinele Lidl Germania puteți cumpăra la preț redus atât lenjerii de pat, cearșafuri, saltele, cât și prosoape, ghiozdane, obiecte vestimentare și chiar obiecte de mobilier (dulapuri, paturi, etc.).

Povestea Lidl a început în localitatea Neckarsulm din Baden-Württemberg, Germania, iar piatra de temelie pentru expansiunea internațională a discounterului german a fost așezată în anul 1930.

Grație modelului de business unic, compania a reușit să crească rapid, astfel că după doar 15 ani existau în Germania în jur de 450 de magazine. La sfârșitul anilor 1980, Lidl a început să se extindă și în alte țări. În România, retailerul german a pătruns în anul 2011, deschizând primul său magazin în Titan, București.

Lanțul de supermarket-uri cu prețuri mici a ajuns anul trecut pe locul al cincilea în topul celor mai mari importatori locali, aceasta fiind cea mai bună poziţionare de la intrarea pe piaţă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...