Oferte incredibile la Lidl. Ce găsesc clienţii începând de joi, în magazinul preferat

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 27.05.2021, 13:18
Oferte incredibile la Lidl. Ce găsesc clienţii începând de joi, în magazinul preferat

Lidl își întâmpină clienții cu oferte incredibile începând de joi, când în magazinul preferat cumpărătorii își pot procura produsele favorite la preturi avantajoase.

Ce oferte se găsesc la Lidl începând de joi

Pentru că se apropie weekendul, Lidl își întâmpină clienții cu oferte speciale și produse perfecte pentru grătar. Astfel, poți cumpăra de la Lild începând de joi cârnați de grătar, savuroși, la prețuri foarte bune. Printre sortimentele pe care clienții le pot găsi la rafturi se numără Cârnați Thüringer, la prețul 14,99 lei, 500 de grame sau cârnații Chorizo pentru grătar, la 9,99 lei, 235 grame, picanți sau clasici.

De asemenea, pentru amatorii de coaste, începând de joi, la Lidl poți găsi coaste marinate, barbeque sau picante, la 20,99 lei, 500 grame. Din același magazin, poți procura și cărbunii pentru grătar, la prețul de 15,99 lei. Dacă vrei să îți întâmpini invitații cu un aperitiv delicios, găsești oferte foarte bune și la produsele mediteraneene, precum Aperitive grecești la 17,99 lei. Și brânza grecească Halloumi o poți găsi la ofertă la prețul de 12,99 lei, în trei variante: clasic/ chili/ busuioc. Tot la capitolul specialități pentru grătar, poți găsi și brânza Gouda, la 9,99 lei, în trei sortimente: clasic/verdețuri/ hoț chili.

Pentru că un grătar trebuie însoțit de un sos bun sau de murături, Lidl vine cu oferte și pentru aceste garnituri. Astfel că vei putea cumpăra sos Guacamole la doar 7,99 lei, 200 de grame, ori ardei copți în ulei, la 8,99 lei, la o cantitate netă de 400 de grame. Ca deserturi, ofertele de joi sunt la înghețata de căpșuni, 17,99 lei, 500 ml.

Oferte incredibile la Lidl. Ce gasesc clientii incepand de joi, in magazinul preferat2
Oferte incredibile la Lidl. Ce gasesc clientii incepand de joi, in magazinul preferat

De unde vin produsele Lidl

Lidl a intrat pe piața din România în anul 2011. Peste 1.800 dintre produsele de la raft sunt marca proprie. Magazinul Lidl s-a extins rapid în România, iar acum se poate lăuda cu o rețea de circa 250 de magazine. Retailerul german a lansat și un brand propriu umbrelă, denumit Cămara Noastră, unde a listat foarte multe produse made in Romania. De asemenea, reprezentanții Lidl au anunțat că vor largi gama de sortimente românești, sub care acum se dezvoltă mezeluri şi preparate din carne, brânzeturi, conserve şi dulciuri. Chiar dacă la rafturile din Lidl se regăsesc foarte multe produse românești, conform oficialilor companiei, majoritatea articolelor Lidl vin din import, acesta fiind modelul de business al nemţilor.

Urmăriți Impact.ro și pe