Ce probleme de sănătate are Răzvan Fodor. „Piuie ca un cuib de păsărele”

Ioana Bucur 05.05.2022, 19:09
Ce probleme de sănătate are Răzvan Fodor. „Piuie ca un cuib de păsărele”

Actor, prezentator, concurent și câștigător „Asia Express”, soț și tată devotat, este unul dintre cei mai admirați bărbați din showbiz-ul românesc. Puțini știu însă că în spatele imaginii bărbatului de succes, puternic, stă o suferință ascunsă. Irina, soția lui, a dezvăluit ce probleme de sănătate are Răzvan Fodor. Vedeta a ajuns nu doar o dată de urgență pe mâinile medicilor.

Problema de sănătate cu care trăiește Răzvan Fodor

Alături de chef Sorin Bontea, Răzvan Fodor a reușit să câștige „Asia Express”, unul dintre cele mai dificile reality show-uri din România. A fost o cursă dificilă, atât psihic cât și fizic, iar cei doi s-au descurcat exemplar.

Puțini ar bănui că Răzvan Fodor are o problemă de sănătate ce i-ar fi putut pune piedici seriose. Cea care a dezvăluit afecțiunea de care suferă vedeta Antena 1 a fost soția lui, Irina.

„Sunt posesoare de soț astmatic. Carismatic, dar astmatic. Ditamai bărbatul piuie de zici că e un cuib de păsărele când apar primele granule de polen.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu fenomenul, piuitul e un sunet șuierător pe care îl face un astmatic când dă de un factor alergic și încearcă să respire, iar plămânii nu mai funcționează cum trebuie. E momentul când trebuie să folosească un inhalator, astfel încât criza să nu se agraveze”, a scris bruneta pe blogul personal.

Soția prezentatorului a povestit un episod înspăimântător prin care au trecut în timpul unei vacanțe în India. După o zi petrecută în deșertul Rajasthan, în toiul nopții, în timp ce dormea în cort, a fost trezită de Răzvan, care abia mai putea respira:

„Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce deabia mai respira: „Inhalatorul”. Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente. (…)

Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a povestit Irina pe blog.

Ce probleme de sănătate are Răzvan Fodor. „Piuie ca un cuib de păsărele”
Irina și Răzvan Fodor

„L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”

Nu a fost ultima situație dificilă prin care au trecut. Un moment de sărbătoare s-a transformat într-o cursă contra cronometru, Răzvan Fodor ajungând de urgență la spital, aproape inconștient.

„Altă dată, lucrurile au fost mai serioase: la o petrecere surpriză, unde sărbătorita era așteptată pe întuneric de toată gașca, soțu’ nu și-a dat seama că întreaga cameră e ticsită de flori. Când toată lumea a început să cânte „La mulți ani” și luminile s-au aprins, Fodorică de abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient.”

Irina Fodor a explicat că a ales să vorbească despre suferința soțului său pentru a trage un semnal de alarmă: „Ce vreau să vă spun e că, deși se poate trăi bine mersi cu această boală până la adânci bătrâneți, nu trebuie lăsată să te ia prin surprindere. Trebuie depistată din vreme, trebuie să te asiguri că porți după tine tot timpul tratament adecvat și trebuie să înveți de ce să te ferești. Trebuie ca cei dragi să fie instruiți și să recunoască semnalele îngrijorătoare, astfel încât să reacționeze rapid în cazuri urgente. Nici nu mai discutăm de legătura strânsă pe care trebuie să o ai cu medicul tău și de controalele medicale periodice care nu trebuie să lipsească sub nicio formă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...