Dezvăluiri despre viața lui Răzvan Fodor înainte să se însoare cu Irina. Avea o adevărată gașcă de femei

Antonia Iacobescu 31.10.2021, 13:59

Răzvan Fodor și soția lui, Irina, au împlinit 12 ani de mariaj. Deși au trecut destui ani de când s-au căsătorit, cei doi sunt la fel de fericiți. Răzvan și Irina Fodor au și o fetiță de 10 ani, pe nume Diana.

Dezvăluiri despre viața lui Răzvan Fodor înainte să se însoare cu Irina

Răzvan Fodor a făcut câteva dezvăluiri despre despre căsnicia sa. Solistul este mai mare ca Irina cu 13 ani, însă acesta nu a fost un impediment în calea fericirii lor. Ba dimpotrivă, acesta este secretul unei căsnicii trainice.

Într-un podcast realizat de Mihai Morar, Răzvan Fodor a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. El a recunoscut că în perioada respectivă își pierduse speranța că își va găsi sufletul-pereche. Răzvan Fodor și Irina s-au cunoscut pe platourile de filmare.

‘Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi de o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam.

Nu prea mă mai interesa nimic. Erau 4 ani de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere. Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte era foarte greu. A venit în momentul potrivit (n.red. – Irina). Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme’, a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor: ‘Pentru mine familia e absolut tot’

Răzvan Fodor a mai adăugat că Irina este femeia perfectă, care l-a susținut întotdeauna în toate proiectele.

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt al dracu de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta.

Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel.”, a mai spus Fodor.

Cine este fosta iubită lui Răzvan Fodor

Înainte de a-și începe căsnicia fericită alături de Irina, noua prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, Răzvan Fodor s-a iubit cu o femeie splendidă care are acum vilă de milioane de dolari şi un soţ afacerist.

Pe Irina, Răzvan Fodor a cunoscut-o când el avea 32 de ani, iar ea doar 19 ani. Însă, înainte de a fi cucerit de partenera lui de viață, el a avut relații cu femei frumoase printre care se numără Catrinel Menghia și Linda Croitoru. Cea din urmă și-a schimbat viața într-un mod fabulos.

După ce relația ei cu Răzvan Fodor de la începutul anilor 2000 a luat sfârșit, Linda Croitoru a avut o relație timp de doi ani cu fotbalistul Răzvan Raț. Apoi, în urmă cu 15 ani, splendida brunetă a plecat în Statele Unite ale Americii. În România, ea ajunsese destul de cunoscută datorită emisiunii ”Superbingo” ce se difuza la vremea respectivă la PRO TV, dar și a apariției în clipuri ale trupelor: Vunk, Holograf sau Krypton.

Urmăriți Impact.ro și pe