Când se termină Puterea Dragostei și cine ar putea fi marii câștigători din sezonul 3. Bursa favoriților

Daria Petrescu 03.02.2021, 08:46
Când se termină Puterea Dragostei și cine ar putea fi marii câștigători din sezonul 3. Bursa favoriților

Puterea Dragostei se află deja la al treilea sezon și este unul dintre cele mai urmărite show-uri tv. Filmările au loc în Turcia, iar prezentatoare este Cristina Mihaela, după plecarea Andreei Mantea, la finalul sezonului 2. Show-ul se difuzează de luni până vineri de la 11.00-17.00, iar sâmbăta și duminica între 16.00 și 19.00. Aflată în plină desfășurare, emisiunea scoate la iveală amănunte incredibile despre concurenții aflați în Casa Dragostei. Iată când se termină Puterea Dragostei și cine ar putea fi marii câștigători din sezonul 3

Când se termină Puterea Dragostei

Sezonul 3 Puterea Dragostei se difuzează în prezent la Kanal D și telespectatorii și-au ales deja câțiva dintre favoriți. De altfel, unii dintre concurenți au fost votați de-alungul galelor care au avut loc. Emisiunea durează aproximativ opt luni și se va încheia în vară. Nu s-a făcut publică data oficială când va avea loc marea finală.

Pe parcursul show-ului se formează cupluri între cei aflați în concurs. În timp ce unele rezistă, altele se încheie cu scandal și cuvinte dure adresate unul altuia.

Ce s-a întâmplat la ultima gala Puterea Dragostei, de duminică, 31 ianuarie. Cine sunt favoriții show-ului

Concurenții devin din ce in ce mai orgolioși și mai nervoși, declanșând multe tensiuni între băieți și fete.

Duminică, 31 ianuarie, a avut loc o nouă Gală Puterea Dragostei. Surprizele s-au ținut lanț. Au fost discuții aprinse, iar unii dintre concurenți au sărit chiar la bătaie.

Printre favoriții show-ului se numără Alexandra și Cristian Marinescu. Ei au fost aleși favoriții săptămânii trecute. Lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți.

Andrada, George si Alex Stoica s-au aflat în pericol de eliminare. Din păcate, cea care a părăsit competiția a fost Andrada, după cum a anunțat Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii.

Cine a fost eliminat din competiție

Cristian Marinescu a fost desemnat liderul suprem în casa Puterea Dragostei pentru următoarele 7 zile. Anunțul a fost făcut tot în cadrul galei de duminică seara.

De altfel, el i-a salvat de la eliminare pe George si Alex, urmând ca Andrada sa fie cea eliminată.

De asemenea, în timpul galei,  Cristina Mihaela i-a anuntat pe concurenti că cea care a primit mai multe multe voturi din partea telespectatorilor este Alexandra.  Dintre băieți, cel mai votat a fost Marinescu. Astfel, Alexandra si Cristian Marinescu sunt din nou protejati.

Scandal la Puterea Dragostei între Comănici și Maria

După un schimb dur de replici, Comănici a sărit să o bată pe Mariana, iar la un moment dat a lovit-o pe Maria cu un scaun în cap. Nu este pentru prima data când într-e concurenți are loc un scandal monstru.

De-alungul timpului au existat scandaluri fără precedent, iar replicile dure nu au lipsit. De altfel, săptămâna trecută a fost o atmosferă tensionată în Casa Dragostei și asta din cauza unor concurenți care au ajuns la limita răbdării.

Cu greu, Cristina Mihaela reușește să stăpânească lucrurile pentru ca situația să nu degenereze într-o altă direcție. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor între concurenții care participă la show, în speranța că își vor găsi jumătatea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe