Adevărul despre tatăl lui Iancu și Culiță Sterp. „Nu a mai sunat niciodată!”

Redacția IMPACT 09.06.2020, 09:55

Familia Sterp a început să fie tot mai mult în atenția fanilor. O dată prin Culiță Sterp care este cântăreț de manele și apoi Iancu Sterp, fratele lui Culiță care participă la Survivor.

Ce se întâmplă cu tatăl lui Iancu și Culiță Sterp

Deși nu este un solist de prestigiu în România, Culiță Sterp a devenit popular prin intermediul YouTube, dar și prin prisma relației pe care a avut-o cu Carmen de la Sălciua, cea care era partenera sa în viață, dar și în muzică. Fratele său a devenit, de asemenea, cunoscut, prin participarea sa la emisiunea Survivor, difuzată pe Kanal D. Totuși, cei doi au trecut prin perioade dificile în familie. Atât Culiță, cât și Iancu nu și-au mai văzut tatăl de foarte mult timp.

„Tata a plecat de acasă, și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este…e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei indiferent de atitudinea lui față de noi”, a spus Culiță Sterp la Teo Show.

Interesant este însă faptul că mama lor a mărturisit un lucru inedit. Mama celor doi, Geta, nu a fost, teoretic niciodată căsătorită legal cu tatăl copiilor ei. Numele ei este de fapt Geta Gutiu și nu Geta Sterp, chiar dacă fiii ei au luat numele tatăului lor.

„Toată lumea m-a botezat Geta Sterp (…) Numele meu real este Geta Gutiu. Niciodată nu am fost căsătorită, sunt o domnișoară (n.r. râde) cu patru copii mari și frumoși.

Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… ”, a spus Geta, mama celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe