Ce poreclă ciudată a primit Shakira din partea prietenilor lui Pique. Anturajul fotbalistului nu o are la suflet pe cântăreață

Badea Violeta 26.06.2022, 19:38

În urmă cu câteva săptămâni, Shakira a confirmat public separarea de Gerard Pique. Cei doi și-au spus adio după mai bine de zece ani de relație și cu doi copii la mijloc. Se pare că după atâta timp există încă multe lucruri ascunse pe care familia, dar și presa, le dezvăluie în prezent prin intermediul rețelelor sociale. Cel mai recent subiect pus pe tapet se referă la conviețuirea pe care celebra cântăreață o avea cu apropiații fotbalistului. Iată ce poreclă ciudată ar fi primit artista din partea acestora!

Porecla pe care o avea Shakira în cercul de prieteni ai lui Pique

În urmă cu mai puțin de o lună, Shakira a făcut anunțul oficial legat de separarea de fotbalistul lui FC Barcelona, Gerard Pique. După 12 ani și doi copii, cei doi au anunțat că au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

De atunci, zvonurile cu privire la o posibilă infidelitate a fundașului Barcelonei au circulat fără întrerupere. De asemenea, au apărut tot mai multe informații despre culisele relației dintre fotbalistul spaniol și celebra cântăreață de origine columbiană.

Una dintre ele se referă la modul în care era percepută aceasta de prietenii sportivului. Potrivit unor surse apropiate, presa spaniolă a scris că amicii acestuia o considerau cam îngâmfată și că se impunea cam mult în relație, fapt pentru care, aceștia au poreclit-o „la patrona“, adică, în traducere, „patroana“ sau „șefa“.

Shakira si Pique
Shakira si Pique

Shakira vrea să se mute din Barcelona

În urma despărțirii de Gerard Pique, Shakira s-ar afla într-o situație extrem de dificilă. Celebra artistă ar fi disperată să își schimbe viața și să plece din Barcelona, unde a locuit până acum, notează presa din străinătate.

Chiar dacă tot apar noi probleme, ultimele întâmplări o fac să fie mai motivată ca niciodată să plece din Spania. Presiunea din partea presei de-a lungul ultimelor săptămâni a avut un impact asupra ei, la care se adaugă și despărțirea de Pique.

Datorită faptului că fotbalistul locuiește acolo încă de când era copil, casa Shakirei este frecvent înconjurată de paparazzi. De asemenea, cântăreața nu are o viață socială foarte activă în Barcelona. Ea vrea să se mute într-un loc unde își poate relansa viața socială, deoarece nu are mulți prieteni în acel oraș.

Un alt factor care o îndepărtează de Barcelona este recentul incident de vandalism la locuința sa. La reședința ei au fost făcute multe graffiti care au inclus cuvinte amenințătoare.

Solista a cerut ajutorul poliției din Barcelona. În Barcelona, ea consideră că intimitatea și viața privată îi sunt puse în pericol, ceea ce o face să vrea să plece. Se crede că ar vrea să se mute în Statele Unite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...