Shakira, decizie radicală după despărțirea de Gerard Pique. Ce reguli le-a impus părinților fotbalistului de la FC Barcelona

Sorin Barbu 16.06.2022, 17:19
Shakira, decizie radicală după despărțirea de Gerard Pique. Ce reguli le-a impus părinților fotbalistului de la FC Barcelona

Shakira este foarte furioasă după scandalul cu Gerard Pique. A încercat să se împace cu fotbalistul, dar când a văzut că nu este chip să se rezolve situația a trecut la ofensivă. Una chiar foarte dură! Deciziile ei i-au lovit foarte mult pe părinții fotbalistului.

Shakira îi „pedepsește” pe părinții lui Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique au fost împreună aproape 12 ani și au pozat mereu în cuplul ideal, în care totul este doar „lapte și miere”. După ce s-au despărțit s-au aflat foarte multe lucruri. Se pare că cei doi s-ar fi separat de ceva vreme, iar dacă această informație este reală atunci aventura lui Pique, cu prietena unui coleg de echipă, apare într-o altă lumină.

O noua lovitura pentru Shakira, dupa despartirea de Pique
O noua lovitură pentru Pique, dupa despartirea de Shakira

Chiar și după ce Pique s-a mutat de acasă, într-un apartament închiriat, artista ar fi încercat să-l convingă să se împace. Nu a reușit deși i-a spus că are încă multe sentimente pentru el. Când a văzut că nu are sorți de izbândă a trecut la atac, iar cei vizați de „răzbunare” au fost părinții fobalistului. Shakira și Pique stăteau într-o locuință care mai avea alte două corpuri în care stăteau părinții lor.

Presa din Spania a aflat că artista a ordonat ca ușa care făcea legătura cu locuința în care stau părinții lui Pique să fie zidită. Așa că bunicii trebuie să intre pe ușa principală dacă vor să-și vadă nepoții, Sasha (7 ani) şi Milan (9 ani).

„Nu mai formează o familie și ar dori (n.r. Shakira) să delimiteze părțile comune”, se spune în podcastul în care Laura Fe şi Lorena Vazquez, jurnalistele care au dezvăluit ruptura, au vorbit și despre acest nou conflict. Casele beneficiază şi de o piscină comună, iar jurnalista Lorena Vazquez se întreabă dacă nu vor apărea noi reguli și aici, mai ales că și situația între părinții celor doi este din ce în ce mai tensionată.

Presa din Spania spune că tribunalul va decide ce se întâmplă cu custodia celor doi copii, dar și cum se va împărți averea de aproape șase sute de milioane.

Urmăriți Impact.ro și pe