Marian Godină, față-n față cu Cheloo. Ce și-au spus cei doi pe platourile de filmare de la Antena 1

Diana Radu 28.11.2019, 10:21
Marian Godină, față-n față cu Cheloo. Ce și-au spus cei doi pe platourile de filmare de la Antena 1

După scandalul care s-a iscat între Cheloo și Poliția Română în contextul în care trupa Paraziții din care face parte juratul de la iUmor a scos piesa Antimiliție, în care i-a peste picior oamenii legii, polițistul Marian Godină vine la iUmor pentru a-i face o supriză lui Cheloo.

Marin Godină, față-n față cu Cheloo la iUmor: “Îl admir foarte mult pe Cheloo”

Polițistul Marian Godină nu s-a lăsat deloc afectat de scandalul care s-a iscat între Cheloo și Poliția Română, ci din contră chiar s-a pozat atunci cu juratul de la iUmor pentru a demonstra acest lucru. Acum după aproximativ patru luni de la eveniment, Marian Godină vine la iUmor pentru a-i lua peste picior pe jurați. Puteți vedea momentul live mâine de la ora 20:00, la Antena 1.

Marian Godină vine la iUmor
Marian Godină vine la iUmor

”Am venit la iUmor pentru Cheloo. Îl admir foarte mult și am primit încântat invitația de a urca pe scena iUmor, mai ales după ce Paraziții au scos melodia > și au fost dați în judecată. Am și scris pe blogul meu că imaginea Poliției vine din interior, nu de la o melodie rap. Am avut emoții de când am ajuns la platourile de filmare până când am ieșit de pe scenă, nu e un lucru pe care îl fac în fiecare zi”, a declarat Godină despre experiența pe scena iUmor.

De asemenea, ediția de mâine seară, 29 noiembrie se anunță a fi una specială, deoarece jurații de la iUmor vor fi luați la “roast” și de Maia Morgenstern, Dan Bittman și Gina Pistol.

Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul va avea și o semifinală în care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care va avea loc pe 6 decembrie, se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro din data de 13 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe