Ce pensie va încasa la bătrânețe Cătălin Măruță, după ce a fost plătit regește de Pro TV pentru emisiunea sa

Daria Petrescu 01.03.2020, 11:41
Ce pensie va încasa la bătrânețe Cătălin Măruță, după ce a fost plătit regește de Pro TV pentru emisiunea sa

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune, iar de 12 ani este vedetă Pro TV. Prezentatorul tv este căsătorit cu Andra, au împreună doi copii și o căsnicie așa cum și-au dorit. Însă, sunt și câteva lucruri mai puțin știute de public, despre acesta.

Cătălin Măruță a fost plătit regește de Pro TV, potrivit unor surse din interiorul postului

În ultimii ani, Cătălin Măruță a fost unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune. Drept urmare, nici pensia acestuia nu ar putea fi una mică. Conform Cancan.ro, salariul lui Cătălin Măruță ar fi de 15.000 de euro, pe lună, pentru emisiunea La Măruță.

Informatia a fost făcută publică de surse din trustul PRO TV, sub protectia anonimatului. După ce emisiunea a fost mutată din prime time, de pe segmentul orar al emisiunii Acces Direct, salariul lui Catalin Maruta s-ar fi micșorat. Chiar și așa, atunci când se va pensiona, prezentatorul tv ar putea primi lunar între 2000 și 3000 de euro.

„În toamna asta emisiunea mea intră în al zecelea an pe ProTV. E un lucru pe care nu îl conștientizez adesea. Totuși mă lovește atunci când un tânăr student îmi spune că se uită la noi de când era mic.

Atât de mult timp a trecut? Înseamnă ceva. Mult. Mereu mi s-a părut că industria în care lucrez este frumoasă. Așa că mi-am pus constant întrebări despre reinventarea emisiunii.

Cătălin Măruță a fost unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune
Cătălin Măruță a fost unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune

Un nume nou, un decor nou, conținut nou. În toamna asta, am simțit mai mult că oricând nevoia unei schimbări majore. Ne-am gândit la un decor nou și la o schimbare de ora și de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat.

Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00. Îmi aduc aminte când am venit în 2007 în ProTV, după ani de Tonomatul dp2 (și 10:00-12:00 mi se părea devreme). Acum, sunt entuziasmat de schimbare. Cum spuneam, a fost nevoie să mă maturizez. Asta că să înțeleg că fiecare schimbare poate însemna sute de noi oportunități”. Acesta este mesajul scris Măruță pe pagină să de Facebook în urmă cu aproape 4 ani.

Cine este Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel.

Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV. A fost  prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță, la Pro TV.

Din 23 august 2008 este căsătorit cu interpreta română Andra. Pe 16 martie 2011 cei doi au devenit părinți. Andra a născut un băiat pe nume David. În iulie 2015 Andra a născut cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe