Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță. Gestul impresionant a cucerit fanii

Redacția IMPACT 27.01.2020, 11:05
Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță. Gestul impresionant a cucerit fanii

Astăzi, Cătălin Măruță împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani. Cu această ocazie, Andra i-a tranmis un mesaj înduișător soțului ei. Nu a fost singura însă, care l-a impresionat pe prezentatorul emisiunii „La Măruță”.

Cătălin Măruță a împlinit 42 de ani. Ce urări a primit

Prezentatorul La Măruță a împlinit astăzi o frumpasă vârstă, iar persoana care care i-a transmis cel mai emoiținant mesaj de ziua sa este chiar soția lui, Andra. Cântăreața a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie alături de Cătălin Măruță, în care îi urează La Mulți ani.

„E ziua lui si întotdeauna vreau sa sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e si al lui si invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ♥️”, a scris artista la aniversarea celor 42 de ani de viață a soțului ei.

Postarea Andrei, pentru Măruță, de ziua lui.
Postarea Andrei, pentru Măruță, de ziua lui.

Cătălin Măruță și Andra sunt s-au căsătorit pe 23 august 2008 și au devenit părinți pentru prima dattă pe 16 martie 2011, când a venit pe lume băiețelul lor David. În iulie 2015 s-a născut și cel de-al doilea copil al familiei Măruță, fetița Eva Maria.

Mai mult, nu doar Andra a fost cea care i-a transmis o urare de ziua lui Cătălin Măruță, ci și fiul lor, David. Copilașul în vârstă de doar 8 anișori are deja o pagină oficială de Facebook unde cele mai multe postări ale micuțului ajung să strângă și 100 de aprecieri, sau poate chiar și mai mult.

Cătălin Măruță a postat și el pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulțumire, căci o mulțime de fani și admiratori i-au transmis deja urări de La Mulți Ani, încă de la primele ore ale dimineții.

„De ziua mea, nu pot să îmi doresc decât sa am in fiecare zi înțelepciunea de a mă bucura de oamenii din viața mea. Va mulțumesc pentru mesaje si urări! Vă trimit si eu un gând bun! ?”, a scris prezentratorul emisiunii „La Măruță” pe pagina sa de Facebook.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe