Ce pensie încasează lunar fostul primar al Capitalei, Viorel Lis

Daria Petrescu 04.12.2019, 08:34
Ce pensie încasează lunar fostul primar al Capitalei, Viorel Lis

În ultima perioadă, Viorel Lis a avut grave probleme de sănătate. Zilele trecute, fostul edil al Capitalei a ajuns la spital, în urma unei crize de diabet. Acesta a vorbit  la tv despre testament. De asemenea, a dezvăluit ce pensie primește lunar.

Fostul edil al Capitalei a dezvăluit ce pensie primește lunar

„Trăiesc cu o pensie de 37 de milioane de lei vechi,  pe lună. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Tot ceea ce am este o moştenire de la ţară, averea mea”, a spus Viorel Lis, la Antena Stars zilele trecute.

„Când va fi să mor, o să mor cu sufletul împăcat. Nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat”, a spus Viorel Lis, soţul Oanei Lis.

În urmă cu două zile, Viorel Lis s-a simțit rău și a ajuns la spital. Soția lui a făcut anunțul pe contul de Facebook.

„Mai sunt și zile mai grele! Cu Vio la spital. Diabetul e o boală așa parșivă. Nu se vede…dar se simte!…ufff”, a scris Oana Lis pe contul de socializare. Vedeta a fost susținută de prietenii virtuali. A primit zeci de mesaje de încurajare de la aceștia.

Viorel Lis a avut grave probleme de sănătate
Viorel Lis a avut grave probleme de sănătate

Soția lui Viorel Lis a suferit de depresie

Oana Lis a trecut prin momente grele în urmă cu cinci ani, când s-a luptat cu depresia de care nu credea că mai poate scăpa.

„Asta era fața mea în 2014, în starea de depresie! Mulțumesc Lui Dumnezeu că am trecut peste acest episod și că mi-a scos în cale oamenii potriviți care m-au ajutat și sprijinit!

Cu capul nu te pui, deși atunci eram mai tânără, mai slabă. Acum, la 40 ani, sunt mai fericită și liniștită!

Dar am făcut multe schimbări în viața mea între timp, renunțând la anumite obiceiuri și la anumite persoane, chiar și apropiate, care mă trăgeau în jos și doar mă foloseau.

De fapt, în numele iubirii iubește-te pe tine mult și te vor iubi și oamenii potriviți sufletului tău! ❤️?”, este mesajul transmis de Oana Lis recent, pe contul de socializare.

Cine este Viorel Lis

Viorel Lis a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998,  după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

A demisionat apoi din PNȚCD și și-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Generație.

În 2004, a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București, 2004.

 

Urmăriți Impact.ro și pe