Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf fiului său. Anamaria Prodan nu a scăpat nici ea de cheltuieli după pronunțarea divorțului

Mihnea Tălău 19.11.2022, 19:21
Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf fiului său. Anamaria Prodan nu a scăpat nici ea de cheltuieli după pronunțarea divorțului

Cererea de divorț înaintată la Judecătoria Buftea de Laurențiu Rghecampf a fost admisă de magistrați, care dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Astfel, antrenorul urmează să achite pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia.

Ce a decis instanța în cazul celor doi

Reghecampf urmează să achite lunar suma de 1.600 de euro, mult mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel în ordonanța preșidențială, în valoare de 2.000 euro, dar și mai puțin decat cei stabiliți la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro, scrie Digisport.ro.

Mai mult, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună.

Impresara Anamaria Prodan, cea care ceruse culpă exclusivă a antrenorului, a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei. Instanța a respins cererea agentului FIFA, aceea de culpă exclusivă pe baza probelor administrate.

Însă, decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

De asemenea, instanţele au avut de analizat și mai multe plângeri făcute de unul împotriva celuilalt soț.

Anuntul momentului in showbiz. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf si-au spus adio oficial

Satisfacție în parte

Ultima întâlnire între cei doi s-a încheiat cu o bătăie în toată regula. Antrenorul lui Neftchi Baku a apărut la botezul fiului său cu ochiul vânăt, iar Anamaria a fost la INML, de unde a ieşit cu o mână imobilizată şi şchiopăta în drumul spre maşină.

Judecătoria Buftea a judecat cererile formulate de cei doi soţi, iar sentinţa le dă satisfacţie, în parte, fiecăruia dintre ei.

Anamaria nu are voie timp de două luni să se apropie de Reghecampf la mai puţin de 200 de metri. Nu are voie să-l contacteze nici măcar telefonic.

Laurenţiu Reghecampf nu are voie patru luni să se apropie de Ananmaria Prodan la mai puţin de 200 de metri. Instanțaîi  interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod Anamaria Prodan.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...