Băiețelul lui Laurențiu Reghecampf, motivul bătăii cu Anamaria Prodan. Detalii uimitoare despre începutul scandalului

Ana Anitoiu 24.09.2022, 11:14
Băiețelul lui Laurențiu Reghecampf, motivul bătăii cu Anamaria Prodan. Detalii uimitoare despre începutul scandalului

Băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al iubitei sale, Corina Caciuc, ar fi fost motivul bătăii antrenorului de fotbal cu fosta sa parteneră de viață, Anamaria Prodan. Detalii uimitoare despre începutul scandalului au ieșit la iveală.

Motivul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție, Anamaria Prodan, s-au prezentat vineri seară la secția de Poliție din Snagov, după o altercație care a avut loc între ei la vila pe care o dețineau în această localitate. S-ar fi ajuns la violență fizică din cauza botezului copilului pe care antrenorul îl are cu noua lui parteneră, Corina Caciuc, programat în această duminică.

Anamaria Prodan ar fi răbufnit când a auzit că la botezul fiului Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf vor participa cei mai mulți dintre prietenii care le erau alături ei și antrenorului, pe vremea când formau un cuplu. Anterior, impresara a dat de înțeles de mai multe ori că, în urma divorțului, acele persoane nu ar mai fi în relații bune cu tehnicianul.

Baietelul lui Laurentiu Reghecampf, motivul bataii cu Anamaria Prodan
Laurentiu Reghecampf (stanga). Anamaria Prodan (dreapta)

Ce mesaje ar fi trimis Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf

După ce a aflat că prietenii lor vor participa la botezul mezinului antrenorului, Liam, Anamaria Prodan le-ar fi trimis acestora sute de mesaje, atacându-l pe fostul ei partener de viață. Printre altele, ea ar fi scris că tehnicianul echipei Neftchi Baku ar fi falit și că ar avea mașina lăsată drept garanție unor cămătari.

De asemenea, Anamaria Prodan ar fi scris că Laurențiu Reghecampf nu este suportat de copii și că este un „om de nimic” care nu a dat examenul de Bacalaureat.

Laurențiu Reghecampf ar fi ajuns la vila din Snagov pentru a încerca să vorbească cu fiul său și al impresarei Anamariei Prodan. Potrivit unor surse din Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, antrenorul de fotbal ar avea urme de violență la nivelul feței. Vedeta susține că fostul ei soț a lovit-o în stradă și că poate dovedi acest lucru cu filmări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...