VIDEO EXCLUSIV

Ce păstrează Raluca Bădulescu în geantă de când a slăbit radical. Jurata „Bravo, ai stil!” s-a dat de gol. „Sunt leșinată de fericire” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 06.03.2023, 16:52

Raluca Bădulescu trăiește din plin satisfacțiile de a avea o siluetă trasă prin inel, fără să acumuleze frustrări din punct de vedere culinar. Jurata de la “Bravo, ai stil”, emisiune care revine pe micul ecran, cu cel de-al optulea sezon, din 2 aprilie la Kanal D2, ne-a povestit că are o relație specială cu hainele și că a păstrat ca amintire modele personalizate, dar și încălțăminte.

De când a slăbit spectaculos, vedeta a fost nevoită să își schimbe nu numai outfiturile, ci și pantofii, întrucât de la mărimea 39 a trecut la 37. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Raluca ne-a spus cât de bine se simte în pielea ei și că reușește să nu pună la suflet comentariile răutăcioase legate de noile ei forme, dobândite în urma operației de micșorare a stomacului.

Raluca Bădulescu a fost tot timpul în pas cu moda și a fost admirată pentru outfiturile etalate și atitudinea corespunzătoare.  Jurata show-ului “Bravo, ai stil” ne-a povestit că nu a putut să renunțe la anumite combinații vestimentare, pe care le păstrează din perioada în care avea multe kilograme în plus.

Dacă Monica Anghel, artistă care a reușit să ajungă la dimensiuni de invidiat prin sport și alimentație adecvată, a păstrat o pereche de pantaloni, la sfatul psihologului, pentru a vedea progresul uriaș pe care l-a făcut, Raluca le păstrează din nostalgie. “Da, normal că mai am. Nu m-am gândit la chestia asta să le păstrez din acest motiv, ca să mă mai uit la ele din când în când.

Le-am păstrat, sinceră să fiu, doar pentru că au însemnat ceva pentru mine într-o anumită perioadă de timp. Eu am amintiri și cu haine, sunt ceva rău de tot! Având o relație specială cu hainele, normal că am amintiri cu haine! Și le-am păstrat pe unele dintre ele, pentru că îmi plăceau mult”, ne-a spus vedeta Kanal D2.

Badulescu Raluca
Badulescu Raluca

Raluca Bădulescu: “Nu am cum să le mai port acum, deci după alea sufăr!”

Jurata de la “Bravo, ai stil” ne-a spus că nici situația la pantofi, cizme sau sandale nu este mai roz, întrucât în prezent, poartă încălțăminte cu două numere mai mici.

“Mai gravă este situația cu pantofii, pentru că pe vremea când eram mai grasă, purtam 39 sau 39 jumate și de când am slăbit port 37.  Și am pantofi, Doamne, frumoși sunt! În videoclipul Bad Romance, Lady Gaga are niște încălțări de la Mcqueen, pe care le am acasă, care sunt numărul 40.

Nu am cum să le mai port acum, deci după alea sufăr”, a declarat, pentru Impact.ro, Raluca Bădulescu. În garderoba ei se regăsesc haine XXL, dar personalizate, la care nu a putut sub nicio formă să renunțe. “Unele haine erau foarte frumoase, toate erau făcute pe comandă, erau făcute de Cătălin Botezatu, erau făcute de Laura Olteanu, așa că vă dați seama că le am, pentru că au însemnat ceva pentru mine, dar nu m-am gândit să le compar (n.r. cum face Monica Anghel) Uite, o să fac chestia asta! Sunt chiar curioasă! Să mă bucur puțin!”, ne-a spus ea entuziasmată.

Citește și Ținuta provocatoare cu care Raluca Bădulescu i-a lăsat pe toți mască. Decolteul amețitor și fusta scurtă au stârnit reacții. „Prea mult, îngrozitor de mult”!

Raluca Bădulescu e slabă, dar are ciocolată în geantă

Vedeta Kanal D2 are o siluetă de manechin și se bucură din plin de acest lucru. Raluca este la curent cu comentariile răutăcioase la adresa ei, însă și-a creat un adevărat “scut” și nu se lasă afectată de ele.

“Cel mai bine din lumea asta mă simt! Știu discuțiile: prea slabă,  dezgropată, a murit de moarte bună, etc, ce mai scrie lumea pe instagram. Sunt fericită, sunt sănătoasă și îmi place să fiu slabă mult de tot!

Sunt leșinată de fericire!”, a declarat, pentru Impact.ro, Raluca Bădulescu. Surprinzător, dar Raluca nu a renunțat la micile ei plăceri culinare, reușește însă să mențină un echilibru.

“Ce fericită sunt! Și nu aș vrea să am ciocolată în geantă, dar, ce crezi? Am! Prefer să renunț la mâncare pentru ca să mânânc o guriță de ciocolată!

Cineva, mai devreme, m-a invitat la o prăjitură fără zahăr! Nu! Vreau prăjitură cu zahăr! Și mai bine nu mai mănânc mâncare toată ziua”, a subliniat ea.

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și noul lor coleg, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare şi la masa juriului. Noul sezon al show-ului fenimen “Bravo, ai stil” începe din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2, iar amfitrioană este Ilinca Vandici.

Video: Daniel Bălan

Citește și Adevărul despre Raluca Bădulescu a ieșit la iveală. Ce meserie a practicat după ce a terminat școala!

Urmăriți Impact.ro și pe