Ce părere are, de fapt, Gina Pistol despre Irina Fodor. Iubita lui Smiley a reacționat după ce a fost înlocuită la Asia Express

Ana Anitoiu 19.05.2021, 14:54

Gina Pistol a dezvăluit ce părere are, de fapt, despre Irina Fodor. Iubita lui Smiley, care a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu aproximativ două luni, a reacționat pe internet după ce a fost înlocuită în noul sezon al emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1.

Irina Fodor, în locul Ginei Pistol la Asia Express

Antena 1 a anunțat că Irina Fodor o va înlocui pe Gina Pistol în sezonul 4 al emisiunii. Soția lui Răzvan Fodor, care a câștigat un sezon al show-ului alături de Sorin Bontea, va fi cea care va pleca de această dată la ”Asia Express”, dar nu în calitate de concurentă, ci pentru a coordona vedetele aflate în competiție pe ”Drumul Comorilor”.

”Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile”, a spus Irina Fodor.

Ce parere are, de fapt, Gina Pistol despre Irina Fodor. Iubita lui Smiley a reactionat dupa ce a fost inlocuita la Asia Express
Irina Fodor

De ce a plâns Irina Fodor, la vestea că o va înlocui pe Gina Pistol la Asia Express

De asemenea, Irina Fodor a povestit că vestea că o va înlocui pe Gina Pistol la ”Asia Express” a făcut-o să plângă. Splendida brunetă a spus că nu este sigură de ce anume i-a provocat această reacție, dar că ar putea fi bucuria că va trăi această experiență ori tristețea că se va despărți pentru două luni de familia ei.

”Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”, a spus Irina Fodor.

Ce părere are Gina Pistol despre Irina Fodor

Gina Pistol a dezvăluit ce părere are despre Irina Fodor pe internet, direct pe contul oficial de Instagram al emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1. Iubita lui Smiley i-a asigurat pe fanii show-ului că acesta ”rămâne pe mâini bune”.

”Simpaticilor, până data viitoare «ASIA EXPRESS continuă» rămâne pe mâini bune . Să aveți un drum bun și să vă bucurați de aventura asta minunată, Irina Fodor, Marius Damian și Oase! O să fiu cu ochii pe voi”, a fost mesajul publicat de Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...