Ce nume va purta Adriana Bahmuțeanu în acte, după căsătorie. Lovitură pentru George Restivan: „Nu renunț”

Stan Filon 10.05.2023, 23:11

Acum s-a aflat ce nume va purta Adriana Bahmuțeanu în acte, după căsătoria cu George Restivan. Frumoasa vedetă a făcut mărturisiri complete, în exclusivitate pentru Playtech Știri. Se pare că și-a găsit liniștea, în sfârșit. Iubește și este iubită. Este cel de-al 7-lea mariaj, însă speră să fie ultimul din viața ei.

Ce nume va purta Adriana Bahmuțeanu în acte, după căsătorie

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 49 de ani, iubește și este din nou iubită. Se pare că cel de-al 7-lea mariaj este și cel norocos, după ce s-a căsătorit cu George Restivan. Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit, la finele lunii aprilie, cu George Restivan, în cadrul unei ceremonii restrânse, în Ucraina. A fost de fapt și un semnal de alarmă asupra a ceea ce se întâmplă cu bisericile românești din Ucraina, care se închid rând pe rând, deoarece preoții nu doresc să țină slujbele în limba ucraineană. De altfel, nunta sa a fost ultima slujbă în Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, urmând ca biserica să fie închisă.

„Ce-a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră. Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor! Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română”, declara Adriana Bahmușeanu.

Ce nume va purta Adriana Bahmuteanu in acte, dupa casatorie
Ce nume va purta Adriana Bahmuteanu in acte, dupa casatorie

„E o regulă nescrisă”

Mulți s-au întrebat cum o va chema pe vedetă, după nunta cu George Restivan. Ei bine, îndrăgita prezentatoare de televiziune a spus ce nume va avea în buletin.

„Lumea trebuie să știe că mă voi numi tot Adriana Bahmuțeanu. Nu am luat niciun un moment în calcul să renunț la numele meu de vedetă. E o regulă nescrisă pentru cei care au reușit să-și impună numele marelui public! E și cazul colegului Cristi Brancu Turcu. Mă voi numi Adriana Bahmuțeanu Restivan”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...