Ce nume inedit a ales Vlăduța Lupău pentru fiul său. Mesajul emoționant transmis de artistă la nașterea micuțului

Stan Filon 06.08.2022, 11:09
Ce nume inedit a ales Vlăduța Lupău pentru fiul său. Mesajul emoționant transmis de artistă la nașterea micuțului

Celebra cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată! Frumoasa artistă a adus pe lume un băiat, pe care îl va boteza cu numele de Iair. Artista a făcut anunțul nașterii fiului său pe o rețea socială, unde a postat un mesaj plin de emoție. Este, de fapt, o scrisoare către fiul său de-abia născut, în care îi explică cam cum stau lucrurile aici, pe Pământ.

Ce nume inedit a ales Vlăduța Lupău pentru fiul său

Mesaj emoționant scris de Vlăduța Lupău, după ce a adus pe lume primul său copil. Este un băiețel de nota 10, pe care părinții săi îl vor boteza cu numele de Iair. Interpreta de muzică populară i-a scris fiului său nou născut prin care i-a transmis acestuia că tot ce va face în viața lui trebuie să știe că Dumnezeu îl vede. Îi va vedea și faptele bune, dar și pe cele mai puțin bune.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!
Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!
Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

Ce nume inedit a ales Vladuta Lupau pentru fiul sau
Ce nume inedit a ales Vladuta Lupau pentru fiul sau

„Tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama””

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!
Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu!
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!”
Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami!”, a scris vedeta pe o rețea socială.

Urmăriți Impact.ro și pe