Vlăduța Lupău a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta. Lumea a râs de ea, e vorba de propriul copil

Badea Violeta 12.07.2022, 16:53

Vladuța Lupău este însărcinată în cel de-al treilea trimestru și în curând va deveni mamă pentru prima oară. Îndrăgita interpretă de muzică populară va avea un fiu și este mai fericită ca niciodată. De curând, vedeta a declarat că lumea a râs de ea, după ce a dezvăluit decizia pe care a luat-o în privința băiețelului ei. Află de ce a fost criticată!

Vlăduța Lupău, decizie controversată în privința fiului ei

Vlăduța Lupău mai are aproximativ o lună până-l va aduce pe lume pe fiul ei, dar deja a luat o decizie în privința acestuia. Deși este una dintre cele mai solicitate artiste și ar putea să-i ofere băiețelului ei tot ceea ce își dorește, cânăreața de muzică populară a declarat că-l va îmbrăca pe copilul ei și cu haine de la second-hand. Frumoasa vedetă a mărturisit că își dorește să-și înveţe copilul să preţuiască banii și să-l facă să înțeleagă că nu i se cuvine totul.

„Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc.

Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!”, a declarat Vlăduța Lupău, citată de Viva!.

Ce a patit Vladuta Lupau in timpul unui control de rutina in sarcina. Mi-a vorbit si urat. Cantareata a povestit totul
Vladuta Lupau asteapta un baietel

Vlăduța Lupău îşi mai doreşte copii

În cadrul aceluiași interviu, interpreta de muzică populară a spus că își mai dorește copii, după ce-l va aduce pe lume pe băiețelul ei. Artista spune că și-ar mai dori o fetiță. Vlăduța Lupău e convinsă că micuța va fi răsfățată de fratele ei, așa cum și ea, la rândul ei, a fost răsfățata casei.

„Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute.(râde)”, a dezăluit vedete pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...